Krajský přebor v motokrosu míří do Kaplice

Po téměř dvouměsíční prázdninové přestávce přivítá další závod sedmidílného seriálu Krajského Přeboru v motokrosu SMS Jižní Čechy v sobotu, 20. srpna, mistrovská trať v Kaplici.

Pořadatelem závodu je AMK Kaplice v AČR pod vedením zkušeného organizátora Jana Froňka. Trať v Blanské kotlině je mezi motokrosovými jezdci často velmi diskutována a má jak své velké příznivce, tak i odpůrce. Každopádně platí, že jde o jednu z nejtěžších českých motokrosových tratí, což potvrdil i nedávný náročný závod MMČR na této trati. Tento fakt je však zároveň i příslibem pro zajímavý sportovní zážitek pro diváka.

Výsledky po čtyřech odjetých závodech již leccos napovídají a kaplický závod může v některých kategoriích hodně napovědět ohledně letošních titulů jihočeských krajských přeborníků, v jiných třídách zase bodový vývoj předpokládá tuhé boje o vedení až do posledního závodu.

Závodit se v Kaplici bude v kategoriích 65+85ccm, Amatér MX2, Amatér OPEN, Veterán, MX2 a OPEN. Přejímky jezdců budou již v pátek večer od 18:00 hod. a v den závodu pak do 9:30 hod. Tréninky začnou v neděli v 8:00 hod., start první jízdy bude ve 12:30 hod., vyhlášení vítězů se uskuteční bezprostředně po závodě. Občerstvení bude zajištěno.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist