Jihočeský KP v motokrosu – Víkend v Pacově

V neděli, 11. září bude v Pacově pokračovat předposledním závodem sedmidílného seriálu Jihočeský Krajský přeboru v motokrosu.

Pacovští pořadatelé přistupují k přípravám na KP vždy svědomitě, takže se dá očekávat závod, připravený stejně jako kdyby se jednalo o MMČR. Více k tomu již ředitel závodu Jan Smolek z pořádajícího AMK Pacov v AČR: „Trať jsme upravovali nejen buldozerem, ale i bagrem, který lépe vyrovná skoky a tobogány, celý profil dráhy bude uválcovaný. Areál bude kompletně vysečený, chceme pro jezdce i diváky připravit kvalitní podmínky.“

V některých třídách se na Propadě, jak se trať nazývá, možná již rozhodne o letošních krajských titulech, závod doplní také jezdci z Německa a z Rakouska. Nebude chybět ani kompletní jihočeská motokrosová špička, do Pacova si pravděpodobně přijedou zazávodit i jezdci MMČR z jiných regionů. Diváci tedy rozhodně mohou v neděli v Pacově očekávat velice zajímavé závody.

Startovat se bude ve třídách 85ccm (jejíž součástí bude i zvlášť hodnocená třída 65ccm), dále pak Amatér MX2, Amatér OPEN, Veterán 40+, MX2 a OPEN. Časový harmonogram závodu najdete ve Zvláštním ustanovení, jež je přílohou této pozvánky. Přejímky začnou již v sobotu večer v 18 hodin, pokračovat samozřejmě budou i v den závodu.

Tréninky začínají v Pacově v 8:00 hod. a první odpolední závod v 12:30 hod.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist