Horsefeathers FMX JAM 2008

Český freestyle motokrosový jezdec Martin Koreň a Horsefeathers pořádají již 3. ročník největšího letního setkání předních FMX riderů Horsefeathers FMX JAM. Poslední týden v červenci si jezdci užijí spousty srandy při doprovodných aktivitách (např. paintball). Vše potom vyvrcholí 31. července na rampách v Mníšku pod Brdy.

Na diváky čeká parádní podívaná, kdy budou moci nakouknout pod pokličku tajemství triků předních jezdců freestyle motokrosu z ČR a zbytku světa. Nejlepší na celé akci je ovšem vstup zdarma! Minulý rok se na trati sešlo cca 2500 lidí. Letos se očekává, že se tento počet ještě zvýší!
Neexistuje žádná porota, jezdci se hodnotí navzájem a hecují se do lepších a lepších triků. Skákat se bude ve 4 disciplínách: nejlepší jízda, nejlepší trik, nejlepší whip a nejlepší dvojice. Minulý rok byl vyhlášen nejlepším trikem Backflip Cordova v podání Libora „Mouky“ Podmola. Ovšem freestyle motokros jde mílovými kroky dopředu a letos se můžeme těšit na ještě hustější triky hlavou dolů. Všichni jezdci se budou snažit ze sebe dostat maximum pro vlastní potěšení, respekt ostatních riderů a dobrou zábavu diváků. Na tomto jamu jde hlavně o dobrou partu kamarádů, kteří si jdou společně zaskákat a za přispění skandování fanoušků se snaží o co nejlepší triky. Můžete se těšit na odpoledne plné skvělých výkonů všech pozvaných riderů. Horsefeathers FMX JAM není o cenách, ale o zábavě s kolegy, kterým učaroval freestyle motokros. Jde o to, udělat super akci pro lidi a společně vše oslavit s fanoušky freestyle motokrosu.
Horsefeathers FMX JAM zakončí afterparty s jezdci. Afterparty začíná ve 22 hodin v Jo´s Baru (Malostranské náměstí 7, Praha 1 – Malá Strana).
Více informací naleznete na:
www.horsefeathersfmxjam.cz

Informace o redaktorovi

Roman Kalkus - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist