Dívčí souboje v Pacově

Další díl motokrosového Mistrovství České Republiky žen se odehrálo na slavné trati v Pacově. Osmnáct dívek bojovalo o další mistrovské body. Dosavadní vedoucí závodnice seriálu Jana Antošová, která si doléčuje zranění přivozené na Mistrovství Světa v Šenkvicích, přijela do Pacova v roli divačky.

Kapitoly článku

Do první jízdy nejlépe odstartovala Barbora Laňková. Její nevětší rivalka Lucie Simonová se na startu zdržela a tak musela Barboru dohánět. Simona se během prvního kola dokázala dostat za záda Barbory a celou rozjížďku na ni tlačila. Barbora se však nedopustila žádné chyby a těsně vyhrála první jízdu před Simonou. S půlminutovou ztrátou dojela na třetím místě Kristýna Furbacherová, která se probojovávala ze šestého místa po startu.
Do druhé jízdy opět nejlépe odstartovala Barbora Laňková. Ale tentokrát byla Lucie Simonová přilepena na zadním kole Barbory. Obě závodnice si vytvořily náskok před zbytkem závodního pole. Lucii se podařilo Barboru předjet ve čtvrtém kole a vedení si udržela až do cíle. Jako třetí dojela Kristýna Furbacherová.

Informace o redaktorovi

Radek Lavička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist