Dívčí pohár Vranov u Brna 2011

Do Vranovského žlebu se minulou sobotu sjely motokrosové závodnice ze všech koutů republiky, aby urvaly další mistrovské body a navýšily si tak bodová konta. Byl to již sedmý závod motokrosového seriálu v Dívčím poháru. Vranovští pořadatelé jsou velice zkušení a tak jako vždy, trať připravili na vysoké úrovni. Celou sobotu to vypadalo na pořádný liják, ale nakonec spadlo jen pár kapek.

Kapitoly článku

Do obou jízd bezchybně odstartovala Jana Antošová a vždy se okamžitě ujala vedení, které si bez problémů udržela až do cíle. Na druhém místě, se ztrátou asi dvaceti vteřin dojížděla Lucie Simonová. Za jejími zády se již bojovalo o každý centimetr. Nakonec si obě třetí místa uhájila Barbora Laňková, která musela odrážet útoky od Terezy Hromkové. Tereza Barboru nepřekonala, ale naopak byla předjeta Kristýnou Furbacherovou. Tyto dvě závodnice si v druhé jízdě pořadí prohodily.
Sešla se i celkem slušná divácká kulisa. A ti, co se přijeli jenom podívat nebo fandit, určitě nebyli zklamaní. Osmnáct dívek svádělo velice pěkné souboje a jejich výkonnost, závod od závodu stále stoupá. Další závod se jede 2.7. na známé trati v Pacově. Mezi těmito závody se jede Mistrovství světa dívek ve Slovenských Šenkvicích a některé naše závodnice jistě zkusí porovnat své síly s těmi světovými. Tak jim držte palce anebo je přijeďte podpořit.

Informace o redaktorovi

Radek Lavička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist