Pražská minibiková akademie pokračuje na nové adrese

Již tento čtvrtek se opět sejdou mladí závodníci k dalšímu tréninku pražské minibikové akademie. Oproti jarní části, již na plnohodnotném okruhu ve zbrusu novém areálu Greyhound parku v Motole na Praze 5. Čekat je tam bude krásný, přes 400m dlouhý, okruh, který je pro tréninky mladých, začínajících talentů ideální.

Rád bych také na tomto místě poděkoval celému vedení Greyhound parku, že nám dali prostor k práci s dětmi a hledání nových talentů v jejich areálu.

Tréninky
budou, jako v jarní části, probíhat každý čtvrtek od 16:00 do 18:00 až do konce října. Na děti tak čeká 9 tréninků pod vedením zkušených trenérů. Přihlásit se bude možné na každém tréninku s tím, že první vyzkoušení bude zcela zdarma. Dětem budou zapůjčeny chrániče na celé tělo a italský minibike Polini a pod dohledem instruktora budou moct vyzkoušet jízdu na minibiku.

Kdo by náhodou neměl cestu okolo Motola tento čtvrtek a bude mít zájem získat další informace o akademii, tak bude mít možnost vidět prezentaci naší „závodnické školky“ také na festivalu sportu pro děti „Sporťáček 2013“, který se koná již tuto sobotu 7. 9. 2013 v areálu sportovního centra Hamr v Braníku. A kdo by chtěl vidět, jak si to tito „malý závodníci“ rozdávají v republikových závodech tak má tento rok poslední možnost ve Vysokém Mýtě během nadcházejícího víkendu 7. -8. 9. 2013.

Bližší informace na www.52academy.cz a www.minigp.cz

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist