Fosbeton Cup – závod družstev – 15.11.2008

Fosbeton Cup ukončil v sobotu 11.10.2008 závodní sezónu pátým podnikem, který se konal na domovské trati celého podniku, tedy v Roudném u Český Budějovic. Skvělou podívanou bude představovat 15.11.2008 sobotní závod Fosbeton Cup - družstev v Roudném u Č.Budějovic

Kapitoly článku

FOSBETON CUP ukončil v sobotu 11.10.2008 závodní sezónu pátým podnikem, který se konal na domovské trati celého podniku, tedy v Roudném u Český Budějovic. 



Báječné počasí, které v ničem nezapřelo závěr babího léta skýtalo skvělé podmínky jak pro závodníky, tak pro divácké osazenstvo. Kromě napínavých soubojů v jednotlivých třídách:
OPEN, JUNIOR,MIKRONI, FICHTL SPECIÁL, DIRTBIKE – ČÍNA, VETERÁNI 
a do 50 ccm 4T
, bylo k vidění jezdecké – kaskadérské umění Aleše Poláka (Kejleba) a zejména pak skvělé freestylové FMX show, v podání „Jankáče, Bárty, Podmola
 a Marešáka " . 


Nechybělo pohoštění ani hudební doprovod a zejména hodnotné ceny pro vítěze celého seriálu, který si odvezl domů zbrusu nového pitbika. 


Konečné výsledky celého seriálu v jednotlivých kategoriích naleznete na další straně tohoto článku.

Kdo stále ještě nevěří, co se na těhle malých strojcích dá užít zábavy a vyplavit adrenalinu, aniž byste na to museli drasticky rabovat rodinný rozpočet, přijďte se přesvědčit na poslední akci, pořádanou jako:                                      

         

           FOSBETON CUP – závod družstev – 15.11.2008 
                      v Roudném u Českých Budějovic

Všichni diváci mají vstup na závodiště zdarma a zejména pro začínající malé jezdce kategorie mikroni, nebo i ty, kteří teprve o vstupu do tohoto podniku uvažují by mohl být motivací samostatní závod „ zimního mikrona na pitbiku“ . 

odkazy :
podrobnosti k blížícímu se závodu družstev 
kudy se k trati dostanete ? (mapa zde)
kompletní fotogalerie závěrečného pátého závodu (351 fotografií)
Reportáž z II. Závodu ročníku 2008 na portálu

Informace o redaktorovi

Jan Sommer - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist