Sébastien Loeb – „Mám rád motorky“

Sébastien Loeb, legenda světových rallye a šestinásobný mistr světa, navštívil Českou republiku. Myslíte si, že na web o motorkářích Loeb nepatří, omyl, Seb je nejen výborným rallye jezdcem , ale i motorkářem. Navíc se před několika lety zúčastnil závodu na čas proti další legendě Stefanu Evertsovi. Na tiskové konferenci nám prozradil, jaké motorky má rád.

Sébastien Loeb a jeho spolujezdec Daniel Elena přijeli do Sosnové na Setkání mistrů. Sébastien Loeb zde předvede svoje mistrovské umění proti téměř kompletní domácí špičce v rallye, rallyekrosu a autokrosu. Oba jsou pohodáři, hvězdy bez hvězdných manýrů. 
Pane Loeb, před několik lety jste se zúčastnil exhibičního závodů Vašeho sponzora Red Bull proti motokrosové legendě Stefanu Evertsovi. Neměl jste chuť vyměnit si , se Stefanem, závodní nářadí? A co vy a jedna stopa?
„Mám rád motorky. Pokud jde o ten exhibiční závod proti Stefanovi, tak jsem rozhodně neměl chuť osedlat jeho KTM, protože mokré kostky pekelně klouzaly. Jezdím na Enduru (značku neuvedl), rád se proháním také na okruhu. Bohužel letos jsem měl na motorky málo času, proto nejezdím tak často, jak bych chtěl. Můj spolujezdec Daniel Elena jezdí na čtyřkolce."

Informace o redaktorovi

Roman Kalkus - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist