Motoráj Snow Rallye již 22.-24.1. 2010!

Rallye? Na konci ledna?! No to snad musí být novinářská kachna… ale ne, kdepak, skutečně nejde o žádného opeřence z čeledi kachnovitých – časopis Motoráj připravil totiž právě na tohle období, přesněji na 23. ledna 2010, závod pro všechny odvážné motorkáře, krotící cestovní endura.

Kdo už se někdy podobné akce v režii Motoráje zúčastnil, například podzimních Rallye nebo ukrajinského Maratonu, musí mu být jasné, že nepůjde o nic pro bábovky a že i tentokrát realizační tým připravil trať, na které se důkladně prověří jak schopnosti závodníků, tak jejich strojů. Trať, na které nebudou chybět rychlé přejezdy po asfaltu a šotolině, enduro pasáže a samozřejmě ani prvky motokrosu. Prostě orientační závod, jak má být.
Snow Rallye se pojede v blízkosti západočeského města Stod (22 km od Plzně) a její trasa je cca 100 km dlouhá… cestou necestou, polem nepolem.
Navigace je jako již tradičně zajištěna pomocí papírového roadbooku, který závodníci obdrží mailem několik málo dní před startem… a pak už bude záležet jen na nich, jak se s danou trasou poperou a zda stanou na stupních vítězů, nebo pod nimi.
Závod je vypsán pro cestovní endura ve třech kategoriích: jednoválce od 600 ccm, dvouválce od 600 ccm do 800 ccm a dvouválce nad 800 ccm. Ovšem proti podzimním akcím se tentokrát mohou zúčastnit i čtyřkolky a sice ve dvou kategoriích – 2x4 a 4x4.
Pro všechny účastníky, včetně případného doprovodu, je připraveno perfektní ubytování a skvělá kuchyně formou polopenze po celou dobu pobytu a nejen to – pokud budete mít zájem, je možnost zúčastnit se dalších atrakcí, jakou je dobrovolná soutěž ve střelbě na afaltové holuby či bowling.

Jestliže ve vás tedy bije srdce dobrodruha, který se nebojí dokázat jak sám sobě, tak i ostatním, na co má a na co ne, budete vítáni… a můžeme vám slíbit, že nudit se v žádném případě nebudete!
Veškeré informace včetně podmínek pro účast v závodě a přihlášky najdete na http://www.motoraj-rallye.cz/.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist