Motoráj Rallye 2008

Máte enduro? Máte velké cestovní enduro? Myslíte si, že ho nemáte jen pro parádu, ale že ho dokážete plně využít? A štve vás, že sotva opustíte asfalt, riskujete postih v podobě pokuty za nelegální ježdění v přírodě? Pokud jste odpověděli na všechny otázky kladně, je tu pro vás Motoráj Rallye neboli navigační závod pro cestovní endura o objemu nad 600 ccm ve dnech 26.-28.9.2008.

Motoráj Rallye je podnik, ve kterém si amatérští jezdci (ale nejen oni) mohou vyzkoušet své schopnosti a možnosti svého stroje v závodních podmínkách na technicky různě náročné trati, dlouhé cca 120 km. Samozřejmostí je profesionální zázemí v depu, podpořené technickými a servisními středisky některých motocyklových výrobců, odborná zdravotnická asistence, časomíra, v ceně startovného je mimo jiné zahrnuto parkování a nocleh v kempu (ve vlastním stanu nebo ve velkém vojenském stanu) atd. atd., prostě vše, co ke správné rallye patří.

Závod je vypsán pro tři kategorie:
  1. jednoválce nad 600 ccm
  2. dvouválce 600 až 800 ccm
  3. dvouválce nad 800 ccm
Zúčastnit se mohou amatérští jezdci bez licence nebo jezdci se závodní licencí (českou i zahraniční). Místem konání akce je široké okolí obce Koněšín, (GPS poloha areálu startu 49°11´22.838´´N16°3´´13.292´´E) samotná trasa závodu bude vyznačena v papírovém itineráři, tzv. roadbooku, který každý z účastníků obdrží na startu. Maximální počet účastníků je 100, první tři jezdci z každé kategorie obdrží pohár a věcné ceny.

A teď už je jen na vás, zda si troufáte, nebo ne, a zda si 27. září 2008 přijedete vyzkoušet, co ve vás vězí. Více informací včetně pravidel a přihlášky na www.motoraj-rallye.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist