Soutěžíme o dvě vstupenky na MS v superenduru

Mistrovství světa v superenduru má v České republice premiéru a vy můžete být při tom. Stačí jen správně odpovědět na dvě otázky a vyhrát volný vstup. Do Tipsport arény v Praze Holešovicích zamíří v polovině března světový seriál v superenduru jenž má v České republice na programu předposlední podnik sezony 2015/2016 s termínem v sobotu 12.března. Diváci se můžou těšit na takové hvězdy jako například Taddy Blazusiak (POL), David Knight (GBR) nebo Jonny Walker (GBR). Z českých závodníků účast přislíbil zkušený motokrosař Petr Bartoš.

Superenduro je poměrně mladou disciplínou motoristického sportu, která přišla na svět v roce 2007. Nejenže se závodí v halách, ale na všechny závodníky čeká velmi obtížný terén plný záludných překážek, se kterými se vypořádají jen ti připravení. Startuje se hromadně stejně jako v motokrosu a superkrosu ve dvou rozjížďkách (2 x 8 jezdců). Během závodu jezdci zdolávají úseky plné kmenů stromů, všemožně se měnícího terénu v podobě suti, písku a další umělé překážky. Na jezdce každé třídy čekají celkem tří závodní rozjížďky na 6 minut + 2 kola, ve kterých není nouze o celou řadu dramatických momentů. Vyjma dvou hlavních tříd "Prestige" a "Junior" se v Praze představí také domácí jezdci a účastnice MS superenduro žen.

Vy teď máte možnost získat dvě vstupenky na závod Maxxis Superenduro od partnerské firmy MegaMoto s.r.o., který se jede 12.3.2016 v holešovické aréně. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký přední MX jezdec, který byl jako první Čech v historii kvalifikován do AMA PRO Motocross (mistovství USA) testuje pro Megalevnepneu.cz pneumatiky Maxxis?
    • Petr Bartoš
    • Jiří Čepelák
    • Franta Smola

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)




TOPlist