Na startu MS v superenduru uvidíme Petra Bartoše

Čeští diváci v Tipsport Areně uvidí v hlavním závodě mistrovství světa v superenduru také českého jezdce. Fandit budou moci zkušenému Petru Bartošovi, který potvrdil start na tomto prestižním podniku.

Petr Bartoš je jedním z nejúspěšnějších českých jezdců motokrosu. Šestatřicetiletý závodník má na svém kontě již jedenáct titulů mistra republiky v motokrosu, jeden titul z kategorie Cross Country, dvakrát vyhrál mistrovství Evropy a třikrát skončil druhý!

V mistrovství světa v superenduru startuje Petr Bartoš poprvé a pro soupeře i diváky tak bude velkou neznámou. Jak nám už ale dokázal v závodech cross country nebo v exhibicích na trati s umělými překážkami, tento druh závodění mu rozhodně není cizí a můžeme se v této disciplíně těšit na napínavé souboje s nejlepšími jezdci světa.

Světový šampionát v superenduru zavítá do České republiky letos poprvé. Premiéru má v sobotu 12. března 2016 v Tipsport Areně v Praze-Holešovicích, jenž je domácím stadionem hokejového týmu Sparta Praha. Vstupenky na závod je možné zakoupit v síti Ticketportal nebo na webu
www.superenduro.eu

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist