Enduro GP – Ve Finsku získali cenné body jezdci KBS Teamu

Heinola (Finsko) – Třetí podnik seriálu Mistrovství světa v enduru je minulostí. V náročném finském terénu a na obtížných měřených testech vybojovali reprezentanti KBS Teamu a České republiky velmi cenné body do průběžného hodnocení světového šampionátu ve svých třídách.

Kryštof Kouble zajel ve třídě GP E2 v sobotu na 7.místo a v neděli byl osmý. V průběžném hodnocení seriálu třídy GP E2 figuruje na 8.místě.

Ve třídě GP Junior v sobotu předvedl prozatím své výsledkové maximum kariéry Matěj Škuta, jemuž se v třídě GP Junior2 podařilo obsadit 4.místo a v absolutním hodnocení juniorů bral body za desátou příčku. V neděli pak Škuta přidal body za 7.místo ve třídě GP Junior2 a 14.místo absolutně. V průběžném hodnocení seriálu třídy GP Junior2 figuruje na šesté pozici a v absolutním hodnocení je patnáctý.

Ve třídě Open4s vybojoval Jakub Hroneš v sobotu 4.místo a v neděli byl šestý. V průběžném hodnocení seriálu třídy Open4s figuruje na 4.místě.

Seriál GP Enduro pokračuje příští týden 1. až 3.června 2023 ve Švédském Skovde. Tentokrát bude start prologu již ve čtvrtek večer a hlavní soutěžní dny jsou v pátek a sobota.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist