Slavnostní vyhlášení ITP ESSOX Cupu

Přes veškerou snahu se nám nepodařilo najít vhodnou lokalitu pro uspořádání závodu, který by byl se slavnostním vyhlášením spojen. Připravenu jsme měli oblíbenou strakonickou pískovnu a záložní přírodní okruh nedaleko hotelu. Ani v jednom případě se nám nepodařilo najít shodu s orgány ochrany životního prostředí. Jednání nevzdáváme, naopak v nich budeme pokračovat ještě s větší intenzitou, abychom pro Vás na příští ročník mohli nachystat úplně nové lokality. Slavnostní vyhlášení se ale bude muset obejít bez závodu.

Věříme, že i bez závodu si dokážeme den pořádně užít. Na co se můžete těšit?

- na skvělé ceny. Náš hlavní partner, společnost ASP GROUP Žebrák, věnovala pro celkové vítěze seriálu super ceny:

1. místo – dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč

2. místo – dárkový poukaz v hodnotě 5 000 Kč

3. místo – dárkový poukaz v hodnotě 3 000 Kč

- zkrátka nepřijdou ani ostatní účastníci slavnostního večera – připraveny budou slosovatelné vstupenky o skvělé ceny, např. sadu pneumatik ITP, přilby, dresy, rukavice, apod.

- od 14:00 do 16:00 bude probíhat sranda závod na terénních motokárách a soutěž v bungee runningu. Pokud se závodu chcete zúčastnit, nezapomeňte si s sebou vzít náhradní oblečení, které si můžete zaprasit.

- připravíme pro vás skvělé míchané nápoje, ochutnat můžete např. Daškův kouř, Dušanův hřích, Babkovo pech, Matějovo krvavé oko, . . .

- slovem a obrazem vás provedeme celou letošní sezónou a představíme novinky chystané na příští rok

- večer nás čeká slavnostní vyhlášení, předání cen vítězům seriálu, losování vstupenek o ceny, diskotéka, karaoke, venkovní grilování

- samozřejmostí je pak skvěle zásobený bar, chutné jídlo, vyhřátá sauna a ubytování za speciální závodnickou cenu 300 Kč/osoba/noc (v ceně ubytování je snídaně). Ubytovat se za tuto cenu můžete již v pátek.


Ubytování doporučujeme rezervovat předem – kapacita slavnostní večera je omezena ubytovací kapacitou na Rabí. Rezervovat ubytování si můžete na tel. čísle 731 446 055, Míra Maroušek. Více informací o hotelu najdete na www.hotelatawa.cz.

Velké poděkování patří partnerům seriálu, kteří letošní první ročník podpořili. Bez jejich pomoci bychom nebyli schopni uspořádat závody v takové kvalitě a rozsahu.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist