ITP Essox Cup je u konce

V mrazivé prosincové sobotě se sjeli účastníci letošního cross country ITP Essox Cupu do hotelu Atawa v Rabí, aby převzali ocenění, probrali letošní sezonu, podívali se na fotky a především se dobře pobavili.

Vzhledem k přebytku času jsme museli na začátku vyslechnout vtipné i méně vtipné glosy zkušeného moderátora, který pověděl něco málo o tom, kde a jak se letos jezdilo a především o tom, jak a kde se bude jezdit příští rok... ale o tom někde jinde. Po pár minutách naštěstí začalo vyhlašování celkových výsledků šampionátu.

Moto Hobby

Pátý v Moto Hobby dojel na Gas Gasu Honza Dobner. Čtvrtý skončil Bohumír Kůt na Hondě CR 250. bronzovou pozici obsadil na KTM SX 250 Pavel Touš, stříbrný dojel Jan Nevole na Hondě 450 CRF a první s rozdílem dvaceti bodů dojel Jan Hejda na Yamaze YZ 250.

Moto Profi

V královské kategorii motorek pátý Lukáš Janda na KTM 250, nepopulární čtvrté místo obsadil Tomáš Hošek na TM 450. Třetí dojel Jan Matějka na KTM EXC 450, druhé místo obsadil Petr Uher na Husabergu 450 a zlatý věnec si na svém krku odnesl s velkým náskokem Jan Unger na Yamaze WR 450.
Kromě pohárů a věnců si ocenění odnesli i hodnotné poukazy na nákup u firmy ASP Group v Žebráku. Po vyhlášení už následovala volnější zábava v podobě ohňostroje, grilování, Bungee runningu a v pozdních večerních hodinách začala i tombola. Trochu pikantní bylo, že se výhra v tombole dostala na každého přítomného. V ještě pozdějších hodinách pak začalo Karaoke, ale to už na seriózní motocyklový portál opravdu nepatří.
Celkově tedy můžeme ITP ESSOX Cup shrnout jako vynikající seriál s perfektní organizací a zázemím. V příštím roce se tedy můžeme těšit na podobně zajímavé závody.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist