České dakarské týmy zvou na setkání v Praze

České týmy vracející se z Jižní Ameriky, kde v uplynulých dnech úspěšně absolvovaly 41. ročník Rally Dakar, se hned o příletu setkají s novináři a svými fanoušky. Moto Racing Group manažera Ervína Krajčoviče ve středu v Praze, Big Shock Racing dokonce už v pondělí, rovněž v hlavním městě.

Tisková konference českého týmu Moto Racing Group k Dakaru 2019 se bude konat ve středu 23.1.2019 v holešovickém Vnitroblocku. Členové týmu by se chtěli podělit o svoje zážitky z letošní rally a také o skvělý výsledek Milana Engela, který dokončil kategorii motocyklů na výborném 15. místě. K dispozici budou také Olga Roučková se svým co-pilotem Danielem Zelenkou, kteří dokončili kategorii SxS se svým Can-Am Maverick X RS a quadista Tomáš Kubiena. Chybět samozřejmě nebude manager týmu Ervín Krajčovič. Adresa je VNITROBLOCK, Praha 7 Holešovice, Tusarova 31,https://vnitroblock.cz/.
Tisková konference týmu Big Shock Racing, za který startoval motorkář Jan Brabec, proběhne už v pondělí 21. ledna, v 11 hodin v Autoklubu - Opletalova 1337/29, Praha.

 

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist