Pozvánka na 7. závod MČR motorek v cross country

Sedmý závod letošní osmidílné sezóny se uskuteční v neděli 24. října 2010 v motokrosovém areálu v Kramolíně u Nepomuku, okres Plzeň - jih. Předcházející den, v sobotu, se uskuteční závody čtyřkolek (MČR a bezlicenční závody).

Kdy:
24. října 2010

Kde:
motokrosový areál Kramolín u Nepomuku, okres Plzeň - jih

Startovné:
•    600 Kč
•  1000 Kč dvojice
U licenčních jezdců je v ceně startovného pojištění odpovědnosti jezdce (u těch kategorií, pro jejichž start je licence povinná).

Popis trati:
Připravili jsme jednu z nejatraktivnějších tratí v naší dosavadní pořadatelské historii. Čeká na Vás světoznámý kramolínský areál, kde se v minulosti jelo několik Mistrovství světa a Evropy v motokrosu. Trať bude velmi pestrá – vyzkoušíte si pasáže, kde si to letos rozdala světová špička v trialu, dostanete se do lesa, čekají na vás klasické rychlé a široké motokrosové pasáže se skoky, ale i technicky náročné přírodní úseky. Vyzkoušíte si legendární padák u lesa, v záloze máme i bahýnko, které nasadíme podle počasí.  

Příjezd do areálu:
Mezinárodní silnice: E49
Nejbližší město: Nepomuk, cca 5 km
· v Nepomuku u čerpací stanice Benzina odbočte doprava (pokud jedete ve směru od Plzně) nebo doleva (pokud jedete ve směru od Blatné/Písku)
· pokračujete směr Kozlovice, Kramolín – cca 5 km
· příjezd do areálu je od Nepomuku značen
GPS: Loc: 49°26"32.359"N, 13°34"40.697"E

Vypsané kategorie:

MOTO HOBBY
Věkový limit: od 15ti let
Licence: určeno pro bezlicenční jezdce
Délka závodu: 60 minut
Maximální kapacita: 80 jezdců
Třídy:
- moto hobby
- moto hobby veterán nad 40 let

MOTO PČR - Přebor ČR
Délka závodu: 110 minut
Licence:
Přebor ČR se mohou zúčastnit jezdci licence "B" a “M“. Zahraniční jezdci jsou povinni předložit souhlas ke startu, vystavený jejich národní federací. Dále se mohou zúčastnit jezdci FMS AČR s licencí jiných sportovních odvětví "A" a jezdci motokrosu s licencí "B". 
Maximální kapacita: 120 jezdců
Třídy:
- PČR - E1
- PČR - E2
- PČR - E3
- PČR - 70 ccm
- PČR - 80 ccm
- PČR - VETERAN 1
- PČR - VETERAN 2

MOTO HOBBY DRUŽSTVA „C" + LICENCE A
Délka závodu: 110 minut
Licence:
MOTO HOBBY DRUŽSTVA C - určeno pro jezdce c licencí C pro enduro a cross country

MOTO LICENCE A - V tomto závodě bude vypsána zvláštní třída Licence A, jako vložený závod, ve které mohou v rámci Moto Hobby Družstva C startovat držitelé mezinárodní licence enduro FIM, UEM nebo"A" a národní licence "A". Zahraniční jezdci jsou povinni předložit souhlas ke startu, vystavený jejich národní federací. Dále se mohou zúčastnit jezdci s licencí motokrosu "A". Jezdci v této třídě budou startovat bez nároku na bodové ohodnocení do průběžného pořadí seriálu MČR v cross country a vyhlášeny budou absolutní výsledky bez rozdílu objemu motoru motocyklu.

Maximální kapacita: 120 jezdců
Třídy:
- Hobby družstva C
- Licence A

Jak se přihlásit:
http://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/registrace

K účasti v závodu je nutná registrace předem přes stránky pořadatele. Jezdci s licencí musí na místě vyplnit oficiální přihlášku Autoklubu.

Uzávěrka přihlášek je ve středu 20. října 2010 ve 24:00. Přihlášení do závodu na místě pouze v nejnutnějších případech a pouze tehdy, pokud budeme mít kapacity se Vám věnovat. Je to možné, ale riskujete, že se na start nepostavíte. S ohledem na možné spekulace jezdců, již nebude možné na místě závodu změnit kategorii, do které jste přihlášeni.

Za jezdce mladší 18-ti let musí podepsat „Prohlášení závodníka“ zákonný zástupce. Prosíme, napište nám do poznámky k přihlášce, že se jedná o jezdce mladšího 18-ti let. 

Kontakt:
Pro více informací k registraci volejte:
Andrea Králová tel.:731 446 080, nebo pište na: andrea.kralova@oat.cz

Pro více informací k trati, technice a organizaci volejte:
Libor Chod tel.: 731 446 053, nebo piště na: libor.chod@oat.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist