Cross Country Příkrý – Sabotovaný volný závod vyznavačů endura

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
fido.biker (-1) napsal 13.10.2008 v 16:28

jsem jedním z jezdců/hledačů hvězdic a myslím si že teď konečně tím zveřejněním těchto pastí vzniknul pěknej návod pro ty co jsou na motorkáře naštvaný, teď tady ten pán měl docela smůlu, protože to udělal dost vokatě, před hodně lidma a přišlo se na něj. Sice mu zatim nic nedokázali ale ví se to o něm a to už stačí. No ale když někdo hodí do pár drážek v lese takovýdle exponáty tak se na to nikdy nemůže přijít. Těch drážek je tady stovky a některý z nich jsou tak frekventovaný že když tam projede padesát lidí za nedělní odpoledne tak to není žádný číslo. Jako ten co tam v to nedělní odpoledne projede se nebojim o materiál ale už i o život. No ale na druhou stranu si musíme vzít toho majitele lesa, když tam má jednu drážku vedle druhý a ještě když se o ten les zrovna stará a jedou kolem nějaký bohatý pražáčci a dělaj si z něj ještě prdel. To by vytočilo asi každýho, a proto teď ty majitelé dostali pěknej návod co do toho lesa dát a znepříjemnit nám to. Takže teď začíná nová doba drážkování a to z lesa jen s propíchnutou nohou a protrženou gumou.

Martina (0) napsal 09.10.2008 v 14:13

že by Strnad??

_GAS_ (21) napsal 09.10.2008 v 09:26

Ony boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Na přiloženým odkazu najdete pokračování kauzy Cross Country vs. domorodce z Příkrýho: //zpravy.idnes.cz/z-nastrazeni-bodaku-pod-kola-motorek-je-podezrely-notoricky-stezovatel-1oj-/krimi.asp?c=A081008_162352_krimi_jba

Mexican (0) napsal 08.10.2008 v 23:21

Možná ekolog,možná myslivec,tak jako tak,zkrátka dement,kterej nemá na svobodě co dělat

peťoš (0) napsal 08.10.2008 v 16:45

oni nás zaženou z polí do měst

B-Free (0) napsal 08.10.2008 v 12:30

zajimalo by me,ktery s prominutim debil to dal na trat...takove lidi nesnasim..ekolog?co to jako je?..magori..narvat mu tu kovovou hvezdici do zadnice...opravdu motorkari to maji stale tesi..

Jarda-z-Úpice (44) napsal 08.10.2008 v 12:13

Začínám mít obavy o osud naší společnosti. Hloupost maskovaná ekologickými zájmy převažuje nad zdravým rozumem. Všude se zakazuje jezdit, pořádat závody, a je jedno zda motocyklové nebo cyklistické, stále několik jedinců terorizuje celou společnost. Jak je možné, že v Alpách, národním parku Velké Taury, můžete autem a na motocyklu vyjet až na samý vrchol. Myslíte, že oni ekologii nevyznávají, nebo je to tím, že zdravý rozum vítězí. Překazme hlupákům jejich počínání, používejme staletími osvědčený rozum. Jsem motorkář, nikomu neškodím, přesto stále poslouchám jaký jsem debil, neboť všichni motorkáři jsou debilové.Nenechme ani média v zájmu odbytu svých hloupých tiskovin psát takové škváry. Překazme všem hlupákům jejich podlé plány.Potrestejme ty, kteří si myslí, že mají neodvratné právo působit jiným příkoří. Ať policie místo hloupého měření rychlosti, tam kde to není třeba, stíhá násilníky a gaunery, jako je ten, který připravil tyto nástrahy.
Jarda




TOPlist