Cross Country dvojic Martinice – Poslední tankování

Jemnostpán Krakonoš ještě neroztrhl sněhovou peřinu, proto místní enduro klub mohl uspořádat, za ideálního počasí, Cross Country dvojic jako rozloučení s bohatou sezónou Cross Country závodů.

Perfektně připravená trať, na které nechyběly i prvky extrém testu z pneumatik a klád, přivítala nejprve enduro potěr dětských závodníků na malých pitbicích. Po nich přišli na řadu enduro nadšenci s licencí i bez licence, a nechyběli ani účastníci letošní řecké šestidenní.
Startovalo se stylem Le Mans, kdy si jezdec musel doběhnout ke svému stroji. Závod byl vypsán na 150 min. a každá dvojice se musela po třech kolech střídat.
Palmu vítězství si v licenční kategorii odnesla dvojice Milan Kubík – Martin Havlík, kteří objeli celých 28 kol, za nimi skončila dvojice Jiří Hendrych – Ladislav Zvoníček se stejným počtem kol, a třetí duo Křapka – David Maleček, kteří obkroužili o jeden okruh méně.
Bez licenční kategorii ovládli Petr Holata – Jaroslav Regner, druhý flek obsadila dvojice Robert Vancl – Radek Kodym, a na bednu je doprovodili Imlauf s Novotným.
Po celý den probíhaly předváděcí jízdy ostrých enduro motocyklů TM, a čtyřkolek Jorneyman.
Pohodový závod se vydařil ve všech směrech, hojná účast závodníků a početná kulisa diváků si užívala letošní rozloučení s offroad sezónou.
Poděkování patří nejen sponzorům, jezdcům a divákům, ale i organizátorům z Enduro Martinice.

Podrobnou fotogalerii naleznete na www.renener.net/catalog.php?cat=77 .
Úplně posledním vrknutím plynu enduro strojů, před zimní přestávkou, bude Mikulášský Cross Country motorek a čtyřkolek, 6. prosince v pískovně ve Strakonicích, více informací
na www.atvAmoto.cz .

Výsledky:

Třída: Licence

1. Milan Kubík – Martin Havlík 28 kol
2. Jiří Hendrych – Ladislav Zvoníček 28 kol
3. Křapka – David Maleček 27 kol

Třída: Bez Licence

1. Petr Holata – Jaroslav Regner 26 kol
2. Robert Vancl – Radek Kodym 26 kol
3. Imlauf – Novotný 26 kol

Informace o redaktorovi

Roman Kalkus - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist