ESSOX ADT ENDURANCE CUP - pozvánka na 1. závod

26. ledna se pojede první závod čtyřkolek série Essox Adt Endurance Cup, která zahrnuje čtyři zimní závody čtyřkolek a dva závody v cross country. Závody jsou určeny pro širokou čtyřkolkářskou veřejnost bez ohledu na značku či výkon čtyřkolky. Na těchto akcích jsou důležité jiné priority: máte odvahu, jste technicky zruční, máte smysl pro humor a dokonale ovládáte svůj ATV stroj? Chcete vyzkoušet kouzlo závodů na sněhu? Tak neváhejte a přihlaste se.

První závod proběhne 26. ledna 2008 na motokrosové trati v Hradišti u Kolince, účastníci závodů jsou amatéři z řad veřejnosti, kteří startují na svých strojích sériové produkce. Registrační značka není podmínkou. Podrobné informace a kontakt pro přihlašení najdete na webu pořadatele www.atvAmoto.cz.


Během roku se uskuteční celkem čtyři závody. Každý závod se pojede v jiné lokalitě a na tratích s odlišným povrchem a profilem. Úpravou trati budou smazány rozdíly mezi sportovními a užitkovými čtyřkolkami. Závodníci budou rozděleni do dvou kategorií - do 300 ccm a nad 300 ccm. Při každém závodě budou vyhlášeni v obou kategoriích první tři místa a všichni budou ohodnoceny body. Po posledním závodě budou sečteny body ze všech závodů a budou vyhlášeni celkoví vítězové v jednotlivých kategoriích. Vítězové jednotlivých závodů i celkoví vítězové budou odměněny hodnotnými cenami.

Zde jsou předběžné termíny (tučně jsou označeny již pevně stanovené termíny, další termíny a lokality budou potvrzeny vždy v předstihu).


Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist