bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

Yamaha R1 Rychlořazení HM quickshifter plus SS

HM quickshifter plus SS -
revoluční technologie "bezproblémového řazení".
Není nic na trhu, co by se svou funkčností přiblížilo tomuto výrobku, jediný výrobek mimo zonu GP, nyní můžete i vy vychutnat technologii hochů z GP a to až na doraz!
Stejně jako předešlá modelová řada HMQ plus, je i tento quicshifter tenzometrický, plug&play systém bez úpravy elektroinstalace motocyklu, pro řazení standartní nebo obrácené-racingové BEZ nastavení, systém si sám vyhodnutí v jakém režimu má pracovat. - vypínací čas BEZ nastavení - citlivost BEZ nastavení .
HM quickshifter plus SS je ve srovnání s HMQ plus zařízení, které si samo indikuje a přizpůsobuje režim přeřazení dle okamžitých podmínek pro zařazení rychlostního stupně (bez ohledu na otáčky, vliv jezdce, vliv převodovky), což zajišťuje maximální ochranu převodovky a ještě více zkracuje časy potřebné pro přeřazení, které mohou být rozhodující mezi vítězstvím a prohrou.
Výrobci obdobných zařízení pracují pouze na základě vypínacího času, COŽ JE JEN hrubý A nutný parametr pro funkci quickshifteru.
HMQ plus SS funguje tak, že velmi intenzivně zpracovává signály snímače pomocí velmi pokročilé prediktivní matematiky ve formě nelineárních Kalman algoritmů.
Stejná matematika a technologie se používá při konstrukci naváděných střel a výpočtů dráhy komety. Spolihlivost, funkčnost, rychlost přeřazení a maximální šetrnost k převodovce řadí HM Quickshifter vysoko nad úroveň obdobných výrobků, které pracující pouze se standartní technologií a proto se nemohou úrovni HM quickshifterů ani přiblížit .
Quickshifter neobsahuje žádné pohyblivé části a je proto téměř nezničitelný, je přenosný na různé modely či značky motocyklu, pouze se v případě potřeby zamění kabelové připojení.
Určeno pro všechny motocykly , které mají integrovanou indukční cívku v koncovce zapalovací svíčky ducati, aprilia, BMW, KTM, MV agusta, triumph, honda, kawasaki, suzuki, yamaha a další. Jednouchou montáž zvládnete sami dle návodu, případně zavoláte, nebo si necháte quickshifter namontovat. V nabídce různá provedení quickshifterů, pro maximalisty taky provedení HM GP nebo racingové HM přístrojovky .Pro více informací pošlete mejl nebo zavolejte na 608 769 796
Nové zboží -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 15 488 Kč
Typ: Prodej
Město: Česká Ves
Telefon: 608769796
Na ročník: 2022
Inzerát firmy
Ing.Zdenek Polášek - Motocentrum

Adresa:
Jesenická 106
Česká Ves
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
608 769 796

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist