Hadice




Detail inzerátu

Jawa RVM 500 Adventure ,ABS , VÝBAVA

Krásné cestovní enduro s vynikajícím zpracování!!! plná výbava, jako hliníkový kryt motoru, hlavní stojánek, kryty rukou, pancéřové brzdové hadičky - ( lepší brzdící ůčinek ), vysoké plexi, ABS, padací rámy, obutí METZELER TOURANCE, brzdy NISSIN, vstřikování paliva BOSCH, FULL LED - světla, jak dálkové, tak parkovací, tak tlumené, atd....
k maximální výbavě 3x hliníkový, vytěsněný kufr proti promoknutí výbavy, + montážní sada rámu kufrů za cenu 24900kč k motocyklu..

přijeďte k Nám se přesvědčit o kvalitě těchto strojů a třeba se i svést:-)))

JAWAMotocyklyRVM 500 by JAWA Adventure
RVM 500 by JAWA Adventure
Proč RVM?
Většina příznivců značky JAWA dobře ví, že spolupráce s argentinskou společností RVM má dlouholetou historii. V roce 2019 však došlo ještě k bližšímu spojení společností JAWA Moto spol. s r. o. a RVM Argentina.

Již v minulosti byla v Evropě poptávka po motocyklech nabízených v Argentině společností RVM, které nesly logo tradičního českého výrobce motocyklů JAWA. Bohužel legislativa spojená s homologací a vysoké náklady na přepravu motocyklů do Evropy způsobily, že jejich prodej v Evropě byl nereálný. S novými projekty však přicházejí i nové možnosti. V novém projektu RVM 500 již byly zohledněny jak požadavky argentinského, tak i evropského trhu a byly připraveny motocykly odpovídající požadavkům všech a splňující požadavky emisní normy EURO 5.

Adventure - S novými projekty však přicházejí i nové možnosti. V novém projektu RVM 500 již byly zohledněny jak požadavky argentinského, tak evropského trhu a byl připraven motocykl odpovídající požadavkům všech. Tento nový model má za cíl nabídnout motocyklistům možnost cestování na delších vzdálenostech s odpovídajícím pohodlím. Univerzálnost je pro motocykly JAWA typickým prvkem a tak i tento nový model lze zařadit do kategorie motocyklů, které svou univerzálností jako cestovní enduro předčí všechny ostatní.
Nový motocykl

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 169 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Strakonice
Telefon: 724 322 332
Vyrobeno: 2024
Výkon: 34 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Neuvedeno
TP: Ano
Inzerát firmy
Tomáš Čadek - bike4ever

Adresa:
Rovná 111
Strakonice
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
724322332

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Jawa RVM 500 2021-2027

TOPlist