Servisní sady




Detail inzerátu

TGB Blade 600i LTX EPS 4x4 EU5

Sebevědomý design s moderními LED-matrix světlomety a Full-LED osvětlením, vylepšená automatická převodovka, prodloužený podvozek, silný motor, příjemné ovládání a výborné jízdní vlastnosti - nový TGB Blade 600i LTX EPS 4x4 má všechny předpoklady stát se opět jednou z nejoblíbenějších čtyřkolek střední třídy. Pod novým přitažlivým kabátem pracuje spolehlivý jednoválec s vysokou tažnou silou. Automatická převodovka má zesílenou konstrukci a japonské komponenty. Přední mřížka chladiče je odnímatelná pro usnadnění čištění. K tomu vynikající terénní vlastnosti, elektricky připojitelný pohon 4x4 se dvěma uzamykatelnými diferenciály, třírežimový posilovač řízení EPS, prodloužený podvozek se samostatnou sedačkou spolujezdce a mimořádně bohatá standardní výbava, ve které nechybí vodotěsný naviják 3000lbs, atraktivní alu disky, tažné zařízení nebo kvalitní nitrogenové tlumiče EVO.
Motor
Typ: čtyřtaktní jednoválec SOHC, EFI
Objem: 561 cm3
Vrtání x zdvih: ? 95 x 79,2 mm
Kompresní poměr: 10.2: 1
Výkon: 42 k (31,3 kW) / 6500/min (off-road)
Max. točivý moment: 53,6 Nm/5500 /min (off-road)
Chlazení: kapalinou + olejem + elektrický ventilátor
Hnací systém
Pohon: 2x4 / 4x4, elektricky přepínatelný
Převodovka: automatická - CVT variátor se zpátečkou, L/H/N/R/P, brzdění motorem
Uzávěrka diferenciálu:- přední, s elektrickým ovládáním
 - na přední i zadní nápravě, s elektrickým ovládáním (verze Euro4)
EPS: elektrický posilovač řízení se třemi režimy
Koncový převod: kardanem vpředu i vzadu
Podvozek
Zavěšení přední: nezávislá dvojitá A-ramena
Zavěšení zadní: nezávislá dvojitá A-ramena
Pérování přední: hydraulické tlumiče EVO + pětipolohově nastavitelné předpětí pružin
Pérování zadní: hydraulické tlumiče EVO + pětipolohově nastavitelné předpětí pružin
Brzdy přední: 2x hydraulická kotoučová
Brzdy zadní: 1x hydraulická kotoučová
Pneumatiky přední: AT25 x 8 - 12
Pneumatiky zadní: AT25 x 10 - 12
Rozměry a hmotnosti
Celková délka: 2280 mm
Celková šířka: 1250 mm
Celková výška: 1420 mm
Světlá výška: 320 mm
Výška sedla: 940 mm
Rozvor: 1450 mm
Provozní hmotnost: 444 kg
Palivová nádrž: 18 l
Přístroje a osvětlení
Displej:                    
Digitální multifunkční displej s funkcemi: otáčkoměr, rychloměr, maximální dosažené otáčky motoru, maximální dosažená rychlost, průměrná rychlost, 2 počítadla denní ujeté vzdálenosti, počítadlo celkově ujeté vzdálenosti, denní počítadlo najetých motohodin, celkové počítadlo najetých motohodin, palivoměr, palubní hodiny
Kontrolky: pohon 4x4, zařazený převod, přehřátí motoru, motorový olej, ukazatele směru, osvětlení
Osvětlení: Matrixové přední LED světlomety, Full-LED světla pro denní svícení, blikače, koncová a brzdová světla
Výbava
Homologované tažné zařízení, elektrická uzávěrka předního i zadního diferenciálu, elektrické přepínání pohonu 2x4/4x4, pancéřované brzdové hadičky, atraktivní 8paprskové hliníkové disky, značkové 25" pneumatiky, chrániče rukou na řídítkách, robustní přední nárazník, kompozitní nosiče zavazadel, samostatné sedadlo spolujezdce s opěrkou zad a madly, vodotěsný naviják 3000 lbs, 12V zásuvka, Full-LED osvětlení.
Elektrický posilovač řízení se třemi režimy
Posilovač řízení zmenšuje únavu a sílu potřebnou na řízení. Posilovač také zlepšuje ovladatelnost čtyřkolky a bezpečnost jízdy, protože funguje i jako tlumič ran a úderů do řídítek, když například předním kolem narazíte na skrytý kámen, díru nebo pařez. Náraz vám tak nevyrazí řídítka z ruky, protože většinu energie nárazu pohltí posilovač. Posilovač řízení je vybaven třemi volitelnými režimy – standardní účinek / maximální účinek / vypnuto.
Silný motor
Víc výkonu, víc práce, víc zábavy. Spolehlivý čtyřdobý motor 600 ccm s moderní čtyřventilovou technikou, chlazením kapalinou a olejem se dvěma samostatnými chladiči je vybaven moderním elektronickým vstřikováním paliva. Vstřikování zaručuje vysoký výkon, velkou tažnou sílu, vysoký točivý moment, nízké emise a spolehlivé startování v létě i v zimě.
Robustní prodloužený podvozek
Optimalizovaná geometrie podvozku, široký rozchod a příjemně nastavené odpružení dávají čtyřkolce přesné řízení, snadnou ovladatelnost a vysokou míru stability. Vynikající prostupnost terénem zajišťuje moderní nezávislé zavěšení všech kol IRS s vysokými zdvihy, v těžkém terénu navíc oceníte elektricky připojitelný pohon 2x4/4x4 s rychle pracujícími elektrickými uzávěrkami předního i zadního diferenciálu. Prodloužený podvozek poskytuje dostatek místa a dobré jízdní vlastnosti.
Pohon 4x4 se dvěma diferenciály (Euro4)
Verze Euro 4 je vybavena promyšleným systémem pohonu se dvěma uzamykazelnými diferenciály. V těžkém terénu oceníte rychlé uzamknutí buď jen předního, nebo obou diferenciálů najednou. Díky tomu můžete pohon snadno nakonfigurovat ideálně pro jakýkoli terén a situaci. Na jednu stranu tak získáte plnou trakci v těžkém terénu, na druhou stranu stabilní jízdu a úžasně příjemné řízení na rovině. Elektricky přepínatelný pohon 2x4/4x4 a moderní nezávislé zavěšení všech kol iRS společně se širokým rozchodem a velkou světlou výškou zaručuje vynikající průchodnost každým terénem.
Moderní Full-LED osvětlení
Vysoce svítivé full-LED přední světlomety s matrixovou technologií dodávají stroji nezaměnitelný atraktivní vzhled. Světlomety s integrovaným LED denním svícením zároveň zajišťují i funkci ukazatelů směru a obrysových světel. Také veškeré další osvětlení včetně brzdových světel a zadních blikačů je vybavené inovativní LED technologií, která poskytuje vysokou svítivost při nízkém odběru elektrické energie šetřící baterii.
Multifunkční LCD displej
Přesné informace kdykoli potřebujete: moderní multifunkční LCD displej je nejen dobře čitelný, ale i krásný, a nabízí spoustu funkcí jako digitální otáčkoměr, digitální rychloměr, maximální dosažené otáčky motoru, maximální dosažená rychlost, průměrná rychlost, 2 počítadla denní ujeté vzdálenosti, počítadlo celkově ujeté vzdálenosti, denní počítadlo najetých motohodin, celkové počítadlo najetých motohodin, palivoměr, palubní hodiny a všechny potřebné kontrolky.
Plná výbava již v základu
TGB Blade 600i LTX nabízí již v základu mimořádně bohatou výbavu, ve které nechybí variabilní posilovač řízení se 3 režimy, elegantní 12" ALU disky, značkové pneu Maxxis Bighorn, chrániče rukou, robustní přední ochranný rám, moderní kompozitní nosiče zavazadel, samostatné sedadlo spolujezdce s opěrkou zad, opěrky nohou pro spolujezdce, moderní Full-LED osvětlení, 12V zásuvka, tažné zařízení a vodotěsný naviják s tažnou silou 3000 lbs.
Nová čtyřkolka -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 199 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Rudolfov
Telefon: 777 594 380, 773 379 779, 604 364 334
Vyrobeno: 2024
Výkon: 31.3 kW
Původ: Česká republika
VIN: RFCFLHFLFK Y006307
Historie: Zobrazit historii
K motorce: TGB Blade 550 LT (2024)
Inzerát firmy
MOTOBOOM

Adresa:
Třeboňská 401/13
Rudolfov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 594 380
+420 773 379 779

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist