kawasaki_good_times_tour2




Začínají registrace na Suzuki Academy, proběhne v Brně na konci června

Tento týden byly spuštěny registrace na jubilejní 10. ročník akce nazvané jednoduše Suzuki Academy, určené pro majitele motocyklů této japonské značky. Přijeďte se zdokonalit v jízdě na asfaltu i v terénu pod dohledem profesionálů a zakončete den na závodní dráze Masarykova okruhu!

Letošní Suzuki Academy proběhne v sobotu 25. června, a to na polygonu Automotodromu Brno. Akce je určena pro majitele všech motocyklů značky Suzuki s objemem od 250 cm3 výše, platným techničákem i STK, tedy žádné krosky či okruhovky. Motorky také musejí splňovat podmínky provozu na pozemních komunikacích, zkrátka tohle je akce pro ty, kdo se chtějí zdokonalit, ne předvádět před ostatními. Účastníci budou rozděleni do čtyř kategorií podle jezdecké úrovně a typu motocyklu – začátečníci, pokročilí, zkušení a V-Strom cestovní endura, přičemž v každé skupině může být maximálně 30 jezdců, dohromady tedy 120 účastníků. Jak na téhle akci bývá zvykem, speciální pozornost bude věnována ženám.

Výuka začíná s úderem 9. hodiny (je třeba přijet alespoň o hodinu dřív) a probíhá v několika blocích, kdy se střídá učebna a asfaltový polygon. Tedy pokud máte silniční motorku. V-Stromisté a další cenduráři se mohou rozhodnout, jestli absolvují silniční, nebo terénní program, v němž je čekají jízdy na offroadovém polygonu. Odpoledne bude trocha času na oddech a navečer se účastníci rozdělí do dvou skupin, aby si užili dvě pětadvacetiminutovky na Masarykově okruhu, tedy velké závodní dráze, kde se ještě donedávna proháněly speciály MotoGP. I díky tomuto bonusu se očekává, že o Suzuki Academy bude jako každý rok velký zájem, proto je dobré neváhat s registrací, která probíhá výhradně online na této stránce. Registrační poplatek činí 990 Kč, v jehož rámci máte i bezplatné stanování v areálu, pokud to máte do Brna trochu z ruky.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):


TOPlist