kawasaki_good_times_tour2




YAMAHA MT TOUR přijíždí do Hradce Králové 31.5.

Zveme Vás na testovací jízdy modelů MT v naší prodejně 31.5. - 3.6. a kurzy bezpečné jízdy na polygonu S-DRIVE na letišti v HK v pátek 2.6.

Ve dnech 31.5. - 3.6. budou v Motocentru Hradec Králové k vidění a vyzkoušení všechny modely řady MT - od MT-125 po novinku MT-10 SP, modely XSR900 a XSR700, které vám vysvětlí filozofii Faster Sons! Zažijete temnou stranu Japonska zblízka, pořádně a naplno!

V rámci této akce pro Vás pořádáme zdarma zkušební a testovací projížďky od středy 31.5. a celá akce vyvrcholí v pátek 2.6. od 14. hodin programem na polygonu našeho partnera společnosti S-DRIVE na letišti v Hradci Králové. Zde budou představeny kurzy bezpečné jízdy na motocyklu s možností ověření si svých motocyklových dovedností na zdejším polygonu. Během odpoledne zde také proběhne trialová show 13* násobného mistra ČR Martina Křoustka.

Pro hladký průběh celé akce prosíme o Vaši včasnou registraci předem pro testovací jízdu nebo registraci na kurz bezpečné jízdy 2.6., případně na obě akce na našem e-mailu: motocentrumhk@volny.cz a tel. č. 731 586 557, 495 270 075 .

Potvrzení registrace Vám zašleme zpět na Váš e-mail.

Podmínky zkušební jízdy:

  • začátek jízd bude stanoven podle rozpisu, délka jízdy do 40 min.
  • každý účastník při registraci předloží platný ŘP + OP a složí vratnou kauci 10% ceny motocyklu
  • motocykly jsou havarijně pojištěny s 10% spoluúčastí, testovací jízdy jsou zdarma
  • pro testovací jízdu je nezbytně nutné mít vlastní motooblečení a přilbu
  • každý účastník prohlašuje, že má dostatečné schopnosti k řízení vybraného testovaného modelu, je si vědom rizik spojených s jízdou na motocyklu a přebírá plnou odpovědnost za svojí bezpečnost.

Podmínky kurzu bezpečné jízdy:

  • vlastní motocykl a odpovídající výstroj

Budeme rádi, když si během návštěvy motosalonu Yamaha Hradec Králové najdete čas i na výběr doplňků nebo oblečení z naší bohaté nabídky, které Vám zpříjemní Vaše cesty nejen temnými cestami s modely YAMAHA MT.

Na setkání s Vámi , příznivci značky YAMAHA, se těší celý tým společnosti MOTOCENTRUM HK, oficiálního dealera značky YAMAHA.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist