kawasaki_good_times_tour2




World Ducati Week 2014

Fanoušci značky Ducati pozor! Největší akci roku 2014 - osmý ročník megasrazu World Ducati Week - se rychle blíží. Organizátoři letos očekávají rekordní návštěvu a vstupenky už jsou v předprodeji!

Tisíce fanoušků z celého světa přivítá areál okruhu Marca Simoncelliho v italském Misanu ve dnech 18.-20. července 2014, a jako obvykle to bude hodně velká oslava červených motorek. Vyznavači okruhového ježdění si přijdou na své při volných jízdách spojených s možností testování nejnovějších nmodelů, ti co mají raději silnici mohou využít organizovaných vyjížděk s průvodcem po okolí Misana, ale kromě ježdění půjde hlavně o zábavu. Zahajovací párty se koná už ve čtvrtek v předvečer třídenní akce párty na pláži Riviera, další pokračují v průběhu celého víkendu.
V nabitém třídenním programu nechybí účast jezdců týmu Ducati MotoGP (Andrea Dovizioso and Cal Crutchlow), továrního testovacího jezdce (Michele Pirro) a jezdců týmu Pramac (Andrea Iannone and Yonny Hernandez), ale ani dalších hvězd, jako jsou Davide Giugliano, Chaz Davies, Niccolò Canepa, Leandro Mercado nebo náš Ondra Ježek. Účast ale přislíbily i takové legendy, jako Troy Bayliss, Carlos Checa nebo Carl Fogarty.
Sídlo firmy Ducati v boloňské čtvrti Borgo Panigale včetně muzea Ducati bude po dobu srazu připraveno zvládnout nápor zájemců o prohlídku. Ve dnech 16.-21. července bude otevírací doba v továrně a muzeu pro návštěvníky 9:30-16:00 (17:30 v Ducati Muzeu) bez předchozího objednání. Na webu wdw.ducati.com najdete bližší informace o zlevněných vstupenkách a možnosti organizovaných vyjížděk do Bologni.
Vstupenky na WDW jsou v prodeji prostřednictvím webových stránek wdw.ducati.com až do 13. července, pak bude možné zakoupit lístek přímo na místě, a to od 17. července. V nabídce je několik druhů vstupenek: na jeden nebo všechny tři dny, a dále se dělí na jezdce + motorku nebo spolujezdce/pěšího návštěvníka srazu. Všechny vstupenky platí na všechny aktivity v areálu okruhu, pořádané značkou Ducati.

Video z WDW 2012


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.


Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist