kawasaki_good_times_tour2




Vyzkoušeli jste si KTM Super Adventure, budete mít možnost.

Dne 20.5. se konal již třetí den otevřených dveří motoškoly Přijďte se projet, který byl již bohatší o modely KTM 2017, takže se každý mohl projet na 13 motocyklech KTM, včetně nové Super Adventure 1290 R a elektrického Freeride E-XC.

Poprvé byla akce připravena pro celou rodinu i s dětmi, kdy pro menší děti bylo připravené hlídání, větší děti se mohly svést na dětském motocyklu KTM SX 50, případně na Freeride 350, vždy pod dohledem instruktorů. Jelikož motoškola má zkušenosti i s výukou neřidičů, tak si i drahé polovičky účastníků mohly vyzkoušet, jaký je to pocit jet v sedle terénního stroje.

Protože každému vyhládlo, tak přišlo k chuti grilované maso. Každý tak mohl mít dost sil, aby zvládl 15 minut na každé motorce, celkově více než tři hodiny čistého času na všech strojích.

Motoškola je velkým propagátorem jízdy v terénu pro běžné silničáře. Nabízí tak vyzkoušení tohoto nezapomenutelného zážitku, díky kterému se každý pobaví, zlepší svoji fyzickou kondici a zejména své jízdní dovednosti. Trať proto byla připravena tak, aby ji zvládl naprosto každý. Jelikož se neplatí žádná kauce ani případné poškození motocyklů, tak se nikdo nemusel bát případného „odložení“ motocyklu a mohl jezdit s čistou hlavou.

Jelikož se čekalo na nový model Super Adventure 1290 R, tak byla akce oznámena pouze týden dopředu. Proto pokud někdo akci nestihl nemusí litovat, neboť od 2.6. do 4.6. pro vás motoškola připravila akci ve známém enduro parku Kopernica na Slovensku, takže můžete opět dorazit i s celou rodinou, těšíme se na vás.  

Náš tip

Detail motoakce - Představení modelů KTM 2017

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Související firma
  • PRIJDTESEPROJET

    Jsme netradiční motoškola, která jde svojí vlastní cestou. Jsme parta kamarádů, kteří se baví svojí prací. Přijďte se také projet, pobavit a zábavnou formou zlepšit své jezdecké umění. - vyzkoušejte motocykly značka BMW, TM a GAS GAS včele s 1250GS. - nabízíme program pro celou rodinu, vět...



TOPlist