kawasaki_good_times_tour2




Vyzkoušejte si novou Hondu Africa Twin CRF1100L!

Koronavirovou krizi hoďte za hlavu. Sezóna nabírá na obrátkách a i vy ji můžete odstartovat v sedle Hondy CRF1100L Africa Twin! Nebudeme vás přesvědčovat o tom, jak moc je nová Africa dobrá. Necháme ji vás vyzkoušet  na vlastní kůži a přesvědčit se, jak velký mezigenerační skok Africa udělala.

Jak to bude probíhat?

Připravili jsme pro Vás několik termínů a vybírat můžete z několika časových bloků. Každý blok má 2,5 hodiny. Dozvíte se všechno o novém modelu CRF1100L. O Africe Twin vám vše řekneme a názorně předvedeme. Hlavně ale absolvujete hodinovou vyjížďku vedenou instruktorem. Trasa je naplánovaná tak, abyste si Africu vyzkoušeli ve všech možných režimech.

Co bude k dispozici?

Testovací letka se skládá z kombinací všech variant CRF1100L. Vyzkoušet si můžete jak standardní Africu, tak i její větší sestřičku Adventure Sports a to s manuální nebo automatickou převodovkou DCT. V průběhu jízdy se na motorkách budete střídat, abyste vyzkoušeli vámi preferovanou variantu.

Kde budou testovací dny probíhat?

Testovací dny proběhnou na jižní Moravě na Automotodromu Brno, odkud budeme vyjíždět na naplánovanou trasu. Ve středočeském kraji jsme základnu určili v Hotelu Praha ve městě Nižbor na křivoklátsku. Nezapomínáme na naše slovenské sousedy, se kterými se potkáme v okolí Piešťan (Hotel Chateau Krakovany) a na východě pojedeme trasu u kolem přehrady Ružín (Hotel Garden, Košická Belá).

Co musím udělat, abych se svezl?

Stačí se registrovat na stránkách www.honda-experience.cz a zaplatit registrační poplatek. Pak už jen dostavit se na místo v daném čase a složit vratnou zálohu 15.000,- korun.
Neváhej, místa se rychle plní!

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist