kawasaki_good_times_tour2




Výstava historických fotografií v Městci Králové

Podzimní motorkářský program nebývá zrovna dvakrát bohatý. Proto si vás dnes dovolujeme pozvat na akci, která potěší určitě nejen pamětníky, ale i současné zapálené příznivce…

V Městci Králové to bude opět vonět benzinem! Tradiční bašta českého silničářského sportu nabídne o víkendu fanouškům skutečnou lahůdku. V útulném prostředí vinárny Na Staré poště budete mít možnost navštívit souhrnnou výstavu černobílých fotografií z pozůstalosti Jaroslava Sejka – legendy mezi fotografy tuzemského motocyklového sportu.
Díky rovné stovce originálních snímků tak získáte možnost nahlédnout do neopakovatelné atmosféry silničního motocyklového závodění v 60. a 70. letech, připomenete si její velké závody i nezapomenutelné tváře. Výstava je navíc doplněna o záběry z motokrosu a ploché dráhy z 50. let.
Expozice bude nainstalována v příjemném prostředí (vinárna – první patro) a návštěvníkům bude k dispozici jak v sobotu, tak i v neděli, vždy v odpoledních hodinách. Příjemnou zprávou od pořadatele je i to, že se zde nevybírá vstupné.
Výstava je zároveň poslední možností vidět tuto sbírku kompletní a pohromadě – ještě do konce roku totiž půjdou všechny tyto unikátní snímky do dobročinné aukce.

Místo: Městec Králové, vinárna Na Staré poště (odkaz zde)
Termín: 15.–16. listopadu 2014 vždy od 13.00 do 19.00 hod
Vstupné: ZDARMA
Výstavu zapůjčil do Městce Králové: ČMN - České motocyklové noviny
Partneři projetu: Motopoint, Auto Jarov, Triumph Praha

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist