Vyhrajte vstupenky na Gladiator Games

Po roční pauze se O2 Aréna opět rozezní zvuky motorů. „Bylo velmi těžké ukončit po dvanácti letech akci, o které se mluví v zahraničí jako o jednom z pilířů FMX. Neustále mi někdo volal a ptal se na důvod. Poslední kapka přišla od Italů. Řekli, že jsme blázni, zbavit se takto významné akce. Proto jsme se rozhodli v Gladiator Games pokračovat, ale trošku jinak – nově,“ řekl organizátor a otec akce Marek Rejman.

V aréně se tak představí nejen klasické motokrosové stroje s prořízlým sedlem pro lepší uchopení motorky při triku, ale také sněžné skútry, auta a bugyny. Které z těchto strojů diváci uvidí v saltu, se necháme překvapit. Prozradíme však, že uvidí skvělé tandemové skoky jak na motorkách, tak na sněžném skútru. „Tandemy už jsme v Praze měli, v roce 2009 mladý Petr Pilát nebojácně otočil hlavou dolu primátora Prahy Pavla Béma. Ale to, co chystají Navas a Munoz je opět trochu dál,“ řekl Rejman.
Přijede i Robbie Maddison, který je s FMX GG propojen od začátku. V roce 2004 to byla jeho první akce, které se zúčastnil mimo svojí domovskou Austrálii. Robbie patří mezi největší extrémní sportovce světa a jeho účast na FMX GG 2013 je svátkem pro všechny fanoušky FMX.
Spolu s ním se divákům představí další zástupci světové špičky v čele s mistrem světa Liborem Podmolem. Podmola vyzve Petr Pilát, Rob Adelberg, Antonio Navas, Marc Pinol, Martin Koren a pole uzavírají hvězný Andre Villa a několikanásobný medailista z X Games Mike Mason.
Martin Koreň a Petr Kuchař

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Agent 007 James Bond měl při slavné honičce na motorkách dubléra, který zavítá na Gladiator Games do Prahy. Jak se tento FMX rider jmenuje?
    • André Villa
    • Libor Podmol
    • Robbie Maddison

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist