kawasaki_good_times_tour2




Celorepublikový sraz Kawasaki u Pacova

Již tuto sobotu, tedy 11. června, vyvrcholí letošní testovací road show Kawasaki Green Days závěrečnou akcí, která proběhne na letišti Kámen u Pacova na Pelhřimovsku. Nepůjde však o klasický testovací den ve formátu, jak jej známe, nýbrž o velký sraz motocyklů Kawasaki, pořádaný ve spolupráci s facebookovou skupinou Kawasaki Bikers CZ. Na co se můžete těšit?

V rámci Green Days to takhle většinou bývalo – jeden speciální den, který je jiný než ty ostatní. Většinou to byl sraz na Seči, kterým se Green Days zahajovaly, letos je to naopak vůbec poslední akce, a ta proběhne na již zmiňovaném letišti nedaleko hradu Kámen, vyhlášeného svou expozicí historických motocyklů. Kromě svezení na nových modelech Kawasaki se tak můžete těšit na bohatý doprovodný program a především na setkání s dalšími majiteli motocyklů této japonské značky. Pokud do toho počasí nehodí vidle, čeká se účast kolem 500 strojů, což už je pořádná porce jednostopé techniky, která možná při společné odpolední vyjížďce zamotá řidičům v okolí hlavu. Uvidíte na ní jak nejnovější kompresorové H2, tak legendy typu GPZ, ZXR a další.

Na co se tedy můžete těšit? Testování nových motocyklů je jasné, tady ale už moc možností nezbývá, rezervační kalendář je téměř celý zaplněný a zbývá posledních pár termínů. Ovšem je toho mnohem víc. Naplánované jsou soutěže, jako je slalom, hod pneumatikou nebo překážková jízda na malém offroadu KLX110R, v nichž můžete vyhrát např. sadu pneumatik Pirelli nebo VIP lístky na závod WSBK v Mostě, bude zde roadracer Kamil Holán, který představí nový film Plná 6, a chybět samozřejmě nemůže kaskadérské vystoupení. To zajistí Special Brothers a Adam Peschel vám názorně ukáže, co všechno umí váš standardní Versys 1000, ale vy jste to netušili. Vzniklo k tomu i pěkné video, které můžete vzít jako malou pozvánku na tuto akci, která začíná v sobotu už v 9 hodin ráno.

VIDEO: Adam Special Peschel a Kawasaki Versys 1000 rozvážejí pizzu

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist