kawasaki_good_times_tour2




Soutěžte o vstupenky na festival ROCK’N’RIDE

Letošním největším hitem akce bude disciplína ACI SuperEnduro, která nabídne unikátní podívanou v podobě finálových jízd za umělého osvětlení. Chybět nebude ani FMX show v podání našich nejlepších jezdců nebo Country cross Memoriál Jaroslava Kuklíka. I v letošním 5. ročníku je na co těšit! Aby ne, když jej připravují Libor Podmol, Martin Koreň a bratři Kuklíkovi pro všechny velké i malé fandy motocyklů a zábavy.

„Pro letošní ročník jsme se rozhodli zvolit nový termín 27. a 28. září. Chceme nechat návštěvníky užít si dovolené i klasické letní festivaly, kterých je během prázdnin víc než dost, a zároveň chceme zakončit moto sezónu v tom nejlepším stylu. Dost možná na poslední venkovní motocyklové akci u nás,“ říká Martin Koreň, úspěšný FMX jezdec a organizátor Rock’n’Ride a dodává: „S každým rokem Rock’n‘Ride rosteme. Loňská návštěvnost byla zhruba 2 500 osob a letos bychom rádi pokořili naši první třítisícovku.“

Pořadatelé letos sází především na ACI SuperEnduro, které se rok od roku těší stále větší oblibě. Tentokrát navíc nabídne zcela unikátní podívanou v podobě finálových jízd, které se pojedou za umělého osvětlení a získají tak novou neopakovatelnou atmosféru. Chybět samozřejmě nemůže ani FMX show těch nejlepších českých hvězd, které divákům ukážou bohatý rejstřík svých triků a co vše je dnes na motocyklech ve freestyle motokrosu možné. Exhibice na Rock’n’Ride tak bude pomyslným českým šampionátem v FMX, kde se na jednom místě sejdou naši nejlepší jezdci. Na programu je ale také Country cross Memoriál Jaroslava Kuklíka.

Po oba dva dny nepřijdou návštěvníci ani o hudbu, ať už v pátek v podání D.J. nebo sobotní koncert či závěrečnou afterparty. Zároveň se po celou dobu akce budou moci volně setkat se svými moto idoly, pořídit si společnou fotku nebo získat autogram. V rámci areálu je rovněž možný camping a k dispozici je i obrovské parkoviště, které pojme přes 1 000 aut.

Pokud si chcete užít tento jedinečný moto festival a jeho neopakovatelnou atmosféru, seženete už nyní vstupenky v předprodejní síti GoOut.cz za cenu 250 Kč. Na místě pak vyjdou o 50 Kč dráž. Děti do 140 cm vstup zdarma. Držitelé vstupenek zároveň získají vstup na páteční tréninky jezdců i sobotní afterparty.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

O 2x2 volné vstupenky můžete nyní soutěžit díky spolupráci s webem Motorkáři.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolikátý ročník Rock’N’Ride se letos koná?
    • 3
    • 6
    • 5
  • Kdo se loni stal vítězem FMX show?
    • Pavel Pumprla
    • Martin Koreň
    • Filip Podmol

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist