Soutěž o vstupenky na Motoparty Dřevěnice

Ve spolupráci s organizátorem tradičních motosrazů jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na Motoparty Dřevěnice 2014. Stačí správně odpovědět na jednu otázku a mít štěstí při slosování.

Motoparty se letos koná v termínu 15. - 17. srpna v krásném prostředí kempu Dřevěnice u Jičína. Toto setkání přátel jedné stopy patří mezi motorkáři k jednomu z nejznámějších a nejnavštěvovanějších v České republice. Sraz nabízí vždy v programu klasické "motorkářské“ soutěže o hodnotné ceny, bohatou tombolu, spanilou jízdu i kapely zvučných jmen, např. Škwor, Krucipüsk, Walda Gang, Komunál, Arakain, Morčata na útěku, Rammstein M. C . , Debill Heads, Tři Sestry Banditos, Turbo, Aleš Brichta, Queen Mania a mnoho dalších.
Vy teď máte šanci získat dvě vstupenky na Motosraz Prasek v naší soutěži. Stačí jenom správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik kapel vystoupí na letošní Motoparty?
    • 11
    • 12
    • 13

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)



TOPlist