kawasaki_good_times_tour2




Soutěž o VIP vstupenky na BMW Motorrad Days 2018

Příznivci modrobílé vrtule si dají od 6. do 8. července tradiční dostaveníčko v německém Garmisch – Partenkirchenu. Pokud se tam chystáte také, určitě uvítáte soutěž o vstupenky do VIP stanu, kde si akci patřičně zpříjemníte. A pokud se tam nechystáte, tak vás to třeba na tuhle akci naláká. Sraz BMW v Garmischi je totiž zážitkem pro každého.

Tři dny, čtyřicet tisíc návštěvníků a bohatý program, který zdaleka není jenom o ježdění. Toho si samozřejmě užijete taky dosyta. Testovací jízdy na nových modelech, tréninkové kurzy na offroadové trati a organizované vyjížďky po okolí doplňují workshopy, přednášky, freestyle motokrosaři, stuntrideři a šílenci jezdící v takzvané stěně smrti. Na správném festivalu nesmí chybět ani hudba, dobré jídlo a pití. Díky naší soutěži si ho budete moct užít ve velkém ve VIP stanu BMW. Další informace o nejen téhle akci, ale i správnou odpověd na otázku najdete na www.bmw-motorrad.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Skvělou agilititu motocyklu BMW G 310 R zajišťuje neobvyklý sklon válců směrem dozadu, který snižuje težiště a posouvá ho směrem k přednímu kolu. Pod jakým úhlem je pootočená hlava motoru BMW G 310 R?
    • 170°
    • 180°
    • 190°

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)



TOPlist