kawasaki_good_times_tour2




Setkání majitelů motocyklů Triumph

Víkedové setkání majitelů motocyklů Triumph přivítal oficiální dovozce motocyklů Triumph do ČR firma DK auto-moto s.r.o.

Kapitoly článku

První motorkáři se začali sjíždět již behěm 9 hodiny ranní u sídla společnosti DK auto moto, s.r.o. v Praze 4 Hodkovičkách. Celkem jich na první společné setkání u nového importéra značky dorazilo přibližně 75. K vidění byly nejen nové modely, ale i veteráni či jinak upravené stroje.
Následně se vyplňoval dotazník k Triumph srazu v roce 2010 s informacemi o R.A.T. klubu. Přítomní motorkáři měli možnost získat slevu na nákup oblečení a příslušenství.

Na programu bylo ale hlavně představení nového modelu Triumph Thunderbird pro rok 2010, který trůnil na dřevěném podstavci vedle historického modelu Thunderbirda. Po prezentaci o historii modelu v podání pana Loučky , předvedli své stroje přítomní závodní jezdci Václav Bittman a František Loučka.
Kolem 13 hodiny odpolední se všichni začali připravovat na spanilou jízdu Prahou, která vedla z Prahy 4 směrem na Strahov až do konečného cíle v Restauraci na Pekařce v Praze Podolí.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Jarda Šíma - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma


TOPlist