kawasaki_good_times_tour2




Rožnov pod Radhoštěm přivítá 2. sraz motocyklů CFMOTO, k vidění bude i 800MT

Pokud máte rádi motocykly značky CFMOTO a nejlépe ještě na nějakém jezdíte, potom si zapište do kalendářů datum 17.-18. září 2021. To se totiž ve známém srdci Valašska uskuteční již druhé setkání, pořádané českým importérem.

Místem setkání je Camping Rožnov pod Radhoštěm a maximální počet účastníků je 120, takže pokud byste se rádi viděli s ostatními majiteli, případně vyzkoušeli nové motocykly, je třeba se registrovat do 30. srpna, a to podle instrukcí zde. Ubytování v kempu si každý platí sám, účastnický poplatek jako takový ale není žádný a ještě dostanete v pátek večeři a v sobotu oběd na náklady importéra. Začíná se v pátek po obědě, od čtyř jsou testovací jízdy na nových modelech (300NK, 300SR, 650NK, 650GT, 650MT a CL-X700 Heritage), večer bude tombola následovaná vyprávěním a promítáním známého cestovatele Jardy Šímy, který už projel kus světa na zbrusu novém modelu 800MT. Ten si na místě budete moci také prohlédnout, ovšem pouze staticky. Sobotní dopoledne okoření společná vyjížďka, odpoledne se opět bude testovat a posléze oficiální program skončí. Večerní zábava i nedělní projížďky už budou čistě v režii jednotlivých účastníků.

Na srazu bude i Michal Indi Dokoupil s Verčou Hankocyovou - oba jsou ambasadoři modelové řady 300 - Indi 300SR a Verča 300NK. Kdo se bude chtít tedy dozvědět něco víc z motosportu a proč oba závodníci používají ve své motoškole tyto třístovky, je tu ideální příležitost.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Journeyman CZ

    Naši firmu jsme založili již v roce 1991 a od samého počátku existence jsme česká firma vybudovaná na poctivých základech. První zkušenosti se čtyřkolkami jsme sbírali již v roce 1998. Později se firma stále vyvíjela a stala se předním dovozcem kvalitních a cenově dostupných pracovních čtyřkolek, me...



TOPlist