kawasaki_good_times_tour2




Rock Kodiaka 2009

Letos bude opět v obci Sluhy probíhat celodenní akce ROCK KODIAKA na podporu motoklubu vozíčkářů MKV.ČR.

Již loni se akce zdařila, jak podle organizátorů, tak podle účastníků a obě skupiny s kterými jsem měl možnost mluvit zvou opět na tuto akcičku. Loni se vybralo úctyhodných 16.000 Kč. Letos si organizátoři slibují tuto částku minimálně dorovnat nebo dokonce přesáhnout.
V podstatě by se dalo říci, že osvědčené kapely a nabitý program budou jako loni výbornou náplní dne, ale přesto nebo právě proto, jsou tu i kapely, které loni nehrály a presentace, které jste vidět nemohly. Takže neváhejte a přijďte si užít výbornou atmosféru, která loni na celé akci panovala.
Nemusíte se bát vzít i svoje „ratolesti“ vystoupí zde i divadlo POHÁDKA, no a vaše polovičky nebo i vy oceníte modní přehlídku či barmankou show. V pozdějších hodinách bude i fireshow. Vše podrobněji je na zvacím plakátu.
Toto vše bude moderovat Honza Tomek z rádia BEAT. No a za naši redakci tam budu minimálně já a už mám skoro na pět hodin rozplánováno, kde a s kým se tam potkám.
Rock Kodiaka se koná 13.6.2009 od 9:00 takže přijďte se pobavit, nasát atmosféru, setkat se s přáteli a v neposlední řadě podpořit motoklub vozíčkářů.

Detail akce v našem kalendáři naleznete zde.

Informace o redaktorovi

Marek Hrodek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist