kawasaki_good_times_tour2




Přijďte oslavit 15let Paolo Airoh!

Už je to tak, jeden z největších dodavatelů motocyklového vybavení u nás, známý především značkami Airoh a Ixon, slaví 15 let na našem trhu. Patnácté narozeniny jsou významným milníkem, takže si pro vás firma Paolo připravila malou oslavu.

Oslava se bude konat přímo na centrále této firmy u Ústí nad Orlicí. A co Vás zde čeká?
Samozřejmě si zde budete moci prohlédnout a vyzkoušet celý sortiment všech značek Paolo Airoh - to jest AIROH, IXON, STYLMARTIN, XPD, KAPPA, A-PRO, ARIETE, DIADORA. Navíc budete mít možnost nahlédnout do skladů společnosti Paolo a zakoupit veškeré zboží se 15% slevou. Bude také představena kolekce oblečení IXON pro rok 2009. K tomu všemu bude na celé akci pivo zdarma a samozřejmě občerstvení.
Neváhejte tedy a přijeďte oslavit patnáctileté výročí společně Paolem. Budeme Vás očekávat 15.11. mezi desátou a čtrnáctou hodinou. Na akci bude také vyhodnocena soutěžní anketa 15. výročí Paolo Airoh.

Podrobnosti o soutěži a celé akci naleznete na www.paolo.cz

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • PAOLO

    AIROH - motocyklové helmy, Ixon - moto oblečení, moto boty, W2 Boots - moto boty, STYLMARTIN - moto boty, KAPPA - kufry, brašny, plexištíty, montážní sady, helmy, A-PRO - moto oblečení, moto boty, ARIETE - moto doplňky, INFINE - moto oblečení, UFO - endurové oblečení, endurové boty, chrániče, plasty...



TOPlist