kawasaki_good_times_tour2




Pozvánka na motoorienťák Pomateníčko 2013

Vymetání výfuků se jako takové už konat nebude, alespoň tedy v nejbližší době ne, ale premiérově pro Vás letos připravujeme Pomateníčko. Stejní tvůrci, jen jiné místo, menší rozpočet a určitě i méně účastníků. Takže sice komornější akce, ale to určitě nebude na závadu! To hlavní - pohodový motovýlet po vlastech českých, moravských a okolních zpestřený nějakou rošťárnou, to zůstává!

Nenechte si Pomateníčko ujít a zapište si už dnes termín akce do svých notýsků: Sobota 25. května 2013.

Podrobné informace jsou na www.pomatenicko.cz a registrace začnou v pondělí 6. května. Sledujte web, nepropásněte možnost se Pomateníčka zúčastnit!

Pomateníčko se nekoná v Praze, jak jste možná očekávali, ale na jižní Moravě. Tam bude v sobotu ráno start i cíl. Start i cíl bude v jednom - zatím tak trochu tajném - místě. Jezdit budeme po jižní Moravě, zavítáme možná i na Vysočinu, na Slovensko, možná i do Rakouska a ti méně zorientovaní nebo dezorientovaní třeba i do Maďarska. Trasa bude jako obvykle jasná na první pohled z itineráře, který obdrží každý startující účastník. Nedílnou, neřku-li podstatnou součástí výletu bude absolvování několika veselých úkolů, které budou zadány buď v itineráři nebo na místě úkolu samotném.

Ubytování, strava, zázemí atd.
Nedaleko startu a cíle, v hotelu s ramínky a bez štěnic. ;-) Podrobnosti doplníme brzy. Cena bude podobná jak pro jednu noc, tak pro noci 3 - od pátku do pondělí a bude řádově stejná jako předloni. V místě startu probíhá o víkendu tradiční pouť, doporučuji tedy vřele naplánovat delší pobyt a páteční večer i neděli strávit v místě!!! Na rozdíl od minulých ročníků budeme v centru města a je tedy všude kousek. Jak za kulturou, tak do sklípku!

Mějte se fajn a těším se na vás.
Mari.
za celý Pomatený team 2013

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist