kawasaki_good_times_tour2




Pozvánka na Honda Fest 2014

Honda si Vás dovoluje pozvat na 5. ročník tradiční mototuristické akce Honda Fest, určené pro všechny věkové kategorie, která se uskuteční ve dnech 11-15.6. 2014 v malebném prostředí lázeňského městečka Dudince na Slovensku.

Honda Fest je akcí určenou pro všechny příznivce cestování a to na jakémkoli motocyklu značky Honda. Pro bližší představu se můžete podívat na reportáže z minulých ročníků: (2013, 2012, 2008)
Letos jsou připraveny jsou 3 celodenní vyjížďky po jižním a středním Slovensku i s jedním výletem do Maďarska. "Základním táborem" bude Hotel Hviezda. Nebude chybět večerní program a také testování motocyklů Honda, při kterém si může každý z účastníků vyzkoušet nejžhavější novinky letošní sezóny.
Termín akce: 11-15.června 2014

Příjezd je ve středu 11.června odpoledne/večer a odjezd v neděli 15.června v dopoledních hodinách.

Místo konání akce: Hotel Hviezda

Jak se na akci přihlásit: prostřednictvím autorizovaných dealerů Honda. Doporučujeme dealera osobně nebo telefonicky kontaktovat a předat mu údaje nutné pro registraci.

Účastnický poplatek
: 3.390,-Kč/osoba zahrnuje:
  •  4 x ubytování včetně lázeňského poplatku v hezkém a nově zrekonstruovaném wellness hotelu Hviezda (ve dvoulůžkovém pokoji při obsazení dvěma osobami)
  •  4x polopenzi
  •  neomezený vstup do bazénu a vířivky
  • možnost využití slevy na lázeňské procedury přímo v hotelu
Večerní program - živá kapela, disco, cestovatelské prezentace, soutěže o hodnotné ceny - např. večerní turnaj na nově otevřeném venkovním minigolfovem hřišti s 18-ti jamkami a umělým osvětlením.

Každý účastník dostane tričko s logem Honda Festu, nálepku na motorku a podrobný tištěný itinerář s trasami.

Pozor! Majitelé motocyklů Honda Gold Wing, F6B Gold Wing, F6C Gold Wing a CTX1300 mají účast na akci zdarna!*

*(Platí pouze pro modely GOLD WING, F6B GOLD WING, F6C GOLD WING A CTX1300. Podmínkou je zakoupení nového motocyklu Honda prostřednictvím autorizovaného dealera Honda v časovém horizontu 1.1. 2014 - 31.5. 2014. Poukázka zdarma platí pouze pro jednu osobu).

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):


TOPlist