kawasaki_good_times_tour2




Pozvánka na akci: Rutanova pětistovka

Každý rok připravujeme nějaký charitativní projekt. Větší či menší, ale vždy konkrétně cílený na pomoc konkrétnímu člověku v nesnázích. Od kaskadérského kalendáře s polonahými holkami až po přímé financování rodiny desetileté dívky se svalovou paralýzou. Naše pomoc se vždy zaměřuje na děti postižené nějakou nemocí, nebo úrazem. Letošní projekt je orientační „závod“ Rutanova Pětistovka a cílem je pomoci rodině 3,5 letého Tomáška z Olomouce,  který se léčí ve Fakultní nemocnici v Olomouci na hemato-onkologickém oddělení s leukémií. Aby toho nebylo málo, tak má dva sourozence a maminka je samoživitelka.

Myšlenka a motto celé akce je – BAVIT SE A POMÁHAT. Snažíme se účastníkům za jejich pomoc nabídnout něco výjimečného a ve spolupráci s partnery akce se nám to zřejmě víc, než podaří. Start R500 bude 17. srpna ráno v Liberci u sídla společnosti RUTAN, kde účastníci dostanou log book s prázdnou křížovkou, kterou po cestě budou muset vyluštit. Cíl cesty bude známý – OSTRAVA!!! Trasa bude mít zhruba 500 kilometrů plných zatáček a na startu dostanete jen pozici prvního checkpointu, kde bude schovaná nálepka, na které bude poloha dalšího checkpointu a k tomu motorkářská hádanka. Když hádanku vyluštíte, doplníte její odpověď do křížovky. Pokud se Vám povede najít všech sedm checkpointů a vyluštit tajenku křížovky, v cíli na Vás budou čekat hodnotné ceny.

Proč Ostrava? Jedním z našich významných partnerů je W-TEC Czech Stunt Day 2019 – adrenalinem prošpikované závody motokaskadérů. Jsou největší svého druhu v Evropě a každý rok se s kvalitou programu a organizace posunují stále výš. Každý účastník R500 má na tuto akci vstupenku v hodnotě 400,-kč ZDARMA, po příjezdu ho čeká legendární afterparty CSD a v neděli uvidí finálová kola těch nejlepších motokaskadérů světa.

Účast na R500 stojí 800 Kč (jeden motocykl, sólo jezdec) nebo 1300 Kč (jeden motocykl, sólo jezdec s baťůžkem). Kromě vstupenky na CSD dostane každý účastník na startu malý dárek a může vyhrát i takové ceny jakou jsou například intercom SENA, gelové komfortní motosedlo v hodnotě 6000,- Kč, rukavice PSI Teramo v hodnotě 2000,- Kč a spousty dalších cen, které budou připraveny v cíli.

Pro ty účastníky, kteří nemají Liberec zrovna za rohem a byl by pro ně problém stihnout ranní start máme k dispozici i zdarma místo pro stan přímo v místě startu a samozřejmě můžou stanovat i v místě konání Czech Stunt Day. Hezky za plotem v hlídaném areálu.
První ročník bude jen jeden…POJEĎTE A POMÁHEJTE S NÁMI!
www.r500.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):


TOPlist