kawasaki_good_times_tour2




Pojeďte na KTM Klub Ride do Hořic!

Stejně jako v loňském roce můžou piloti a příznivci rakouských oranžových mašin zajet do Hořic, kde se v místním kempu budou v pátek pálit čarodejnice, ale hlavně se v sobotu bude jezdit!

Bude to už páté setkání, které pořádá člen KTM klubu a pořadatel 300 Zatáček Gustava Havla Vláďa Sobota a kdo se těchto akcí v minulosti zúčastnil, tak ví, že se může těšit na pohodu, která má daleko k hektické a uřvané atmosféře “klasických” motocyklových srazů. Protože tyhle akce jsou v první řadě o ježdění, jezdit se bude i tenhle víkend a to tak, že fest.


Máte hardcore enduro? Přijeďte, budou pro vás nachystané tři vyjížďky po hořickém okolí, které je plné parádních cestiček s nespočtem výjezdů, šutráků, kořenů........ Máte velký cestovní enduro? Pojeďte taky, protože i pro vás se najde okruh po rozumnějších, zato ale rychlejších lesních cestách. No a pokud máte Kačenu s malejma kolama bez drapáků (jakože supermoto) přijeďte taky, protože v kempu bude natažená trať právě pro vás. Dopoledne si taky budete moct zařádit na nedaleké motokrosové trati v Červené Třemešné a protože KTM je Ready to Race, tak se bude závodit, měřit, bodovat a sčítat výsledky, vyhlašovat více či méně úspěšní, kteří si domu odvezou nějakou tu cenu. Komu by tenhle program nestačil, může odpoledne vyrazit na společný trip po zakroucených krkonošských silničkách.
Pokud se chcete na tenhle víkend trošku naladit, mrkněte se na report z loňského ročníku. Bližší informace najdete na stránkách kátéemáckého klubu.



A že nemáte KTM? Nevadí, přijeďte se podívat, sraz je “Open” nikdo vás vyhánět nebude jen proto, že nemáte tu správnou mašinu :-)

Informace o redaktorovi

Martin Hakl - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist