Otestujte motocykly BMW při Roadshow v pražském CarTecu

Láká vás vyzkoušet jeden nebo více motocyklů od ikonické bavorské značky a jste z Prahy a okolí? Tak to si rezervujte termín 13.-15. června, kdy ve strašnickém dealerství CarTec bude mít svou zastávku BMW Motorrad Roadshow!

Že nevlastníte motorku, nebo případně máte stroj od jiné značky? To je úplně jedno, důležité je, abyste měli platný řidičák, nic víc nepotřebujete. A vlastně ještě pár kaček jako účastnický poplatek, který činí 300 Kč za jednu jízdu, přičemž můžete jet dvakrát. V ceně máte nejen svezení na jednom ze 17 modelů BMW Motorrad, ale také drobné pohoštění, slevu na kolekci BMW Motorrad a malý dárek. A samozřejmě pozornost od fajnového kolektivu CarTec, který vám k motorkám všechno vysvětlí, a když si nebudete vědět rady, pomůže vám vybrat ten správný stroj.

Těch je na vyzkoušení opravdu hodně a napříč celou modelovou řadou. V první řadě to jsou samozřejmě ikonické modely GS v čele s boxerem R 1250, ale nezapomíná se ani na ty, kdo rádi cestují komfortně výhradně po silnici, ti si budou moci vyzkoušet RT nebo některý ze šestiválců K 1600. Kdo má raději spíše kratší, ale dynamické svezení, pro toho jsou připraveny naháče od F 900 R po démonické 200koňové S 1000 R, jehož zvládnutí už vyžaduje pořádně pevnou jezdeckou ruku. Pohodáři proto raději sáhnou buď po nestárnoucím R nineT, nebo některém z velkých cruiserů R 18. Všechno potřebné najdete na této stránce, kde jsou i krásně přehledné odkazy na rezervace termínů v jednotlivých dnech. Tak tedy 13.-15. června v Praze-Strašnictví na Průběžné v dealerství CarTec!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • CarTec Praha

    NA CO SE MŮŽETE V BMW MOTORRAD CARTEC PRAHA TĚŠIT? - Kompletní řadu motocyklů BMW, oblečení a příslušenství na motorky; - Prostorný showroom v “bikerském stylu”; - Heritage koutek určený primárně modelům RnT, R18 a stavbám na jejich základu, včetně nabídky stylových doplňků; - Velký moderní ...



TOPlist