kawasaki_good_times_tour2




Na Vespách se po Praze projeli Santa Clausové, podpořili fond Kapka naděje

Motorkáři, respektive skútraři se nelekli prvního sněhu a vyrazili podpořit dobrou věc. V kostýmech Santa Clause vyrazili v neděli 4. prosince milovníci legendárních skútrů Vespa na první ročník charitativní jízdy pro nadační fond Kapka naděje.

Startovalo se na Strahovském stadionu a přes Václavské náměstí, které objeli dvakrát, dorazili jezdci k Fakultní nemocnici Motol. Počasí bylo sice sychravé, ale účastníky určitě zahřály nejen vánoční kostýmy, které pořadatelé účastníkům rozdali, ale také jízda pro dobrou věc. Výtěžek z této charitativní jízdy totiž poputuje na pořízení lékařských přístrojů, které pomohou léčit pacienty na dětském oddělení FN Motol.

Celou akci zorganizovala Vespa Česká Republika s Vespa Clubem Česká Republika a zúčastnilo se jí téměř 20 skútrů. K účastníkům jízdy patřil i David Matásek, dlouholetý propagátor Vespy a aktivní člen Vespa clubu. Příznivci Vespy posbírali zatím přes 40 tisíc korun, ale částka není určitě konečná, protože akce běží do úterý 6.12. do 12 hod a Kapka naděje slíbila navíc výslednou částku zdvojnásobit, takže se mají ve FN Motol na co těšit! Neměla by to být jen jednorázová akce, ale podle pořadatelů se jedná o první ročník.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist