Motoriders 23. a 24. června nabízí čtyři hodiny ježdění na okruhu v Mostě

Měsíc a půl před piloty seriálu WSBK vyrazí na mostecký okruh také agentura Motoriders, která ve dnech 23. 6. a 24. 6. nabídne celkem čtyři hodiny ježdění včetně tradičně vychytaného zázemí a pohodové atmosféry.

Ve spojitostí se srpnovým termínem WSBK je dost pravděpodobné, že se na trati nebo alespoň v boxech během dvou červnových dnů budete moci potkat s některou z hvězd mistrovství světa superbiků, což může být určitým lákadlem. Mostecký okruh bude totiž pro drtivou většinu jezdců nový, takže je docela dost možné, že do Mostu vyrazí poznávat, objevovat stopu a trénovat. Kolotoč WSBK má totiž zrovna v tomto termínu volno. Ale i kdyby neměl, dost velkým lákadlem jsou hned čtyři hodiny čistého času na dráze během dvou dnů. Ježdění není koncipované jako „závodní víkend“ takže po oba dny si můžete dosyta užít trénování, ladění a sebezdokonalování. Každý den je pro každého jezdce vyhrazeno 6 x 20 minut ve 4 výkonnostních střídách s případným přerozdělením.

Protože jde o akci dvoudenní, je večer prvního dne připravený vzdělávací seminář o tom, v jakých částech okruhu se dá nabrat a kde zase dost ztratit. Kdo si i přes to nebude jistý stopou nebo technikou, pro toho budou k dispozici navíc instruktoři. Kdyby to nevyšlo, je připravený servis a pro rychlíky i pneuservis. Péči nepotřebují ale jenom stroje, proto nechybí domácí catering „Mama Grill“ s důkladně zabezpečeným pitným režimem. Další tradicí ježdění s Motoriders jsou vzpomínky, které si odnesete nejen v podobě časů, protože časomíra už je v ceně, ale také díky fotkám. Na akci nechybí fotograf, který dodá fotky v plném rozlišení do 10 dnů po skončení akce.

Kompletní balíček dvoudenního ježdění a všeho dalšího vás vyjde na 8 200 korun včetně daně. Pro koho by to byla moc velká porce a na dva dny za sebou na okruhu si netroufne, může si vzít jen jeden den. Opět dostane plný servis a logicky zaplatí půlku, tedy 4 100 korun. Akorát díky tomu přijde o večerní pivo zdarma. Objednávat můžete na stránkách motoriders.cz nebo ještě jednodušeji přes odkaz zde, kterým se dostanete přímo na termín 23. a 24. června.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist