kawasaki_good_times_tour2




Motopárty Lužany 2009

O uplynulém víkendu se v areálu kempu Lužany konala tradiční Motoparty. Na již 21. ročník této populární akce dorazilo přes 3 500 motorkářů, motorkářek a příznivců motorek. Krátký report a bohatou fotogalerii z této akce naleznete uvnitř článku.

Kapitoly článku

Motorkářský sraz Motoparty Lužany u JIČÍNA v roce 2008 oslavil již své 20 výročí. To znamená, že by se první ročník musel konat v srpnu roku 1989, a to by nebylo za minulého režimu možné. Několik motorkářských srazů se totiž konalo i na jaře v Dřevěnicích u Jičína, takže první Motoparty se datuje ke květnu 1997. Sraz je "otevřený" pro všechny typy, značky a kubatury motorek, včetně historických.
Toto setkání přátel jedné stopy patří mezi nejznámější a nejnavštěvovanější v celé České republice. Průměrná návštěvnost je 3 500 motorkářů. Rekordně nás poctilo návštěvou 5 200 motonadšenců.
V letošním programu 21. Ročníku Motoparty nechyběly klasické moto soutěže o hodnotné ceny, bohatá tombola, spanilá jízda, kapely a zpěváci zvučných jmen např. Komunální odpad, Aleš Brichta, Škwor, Teplá buchta, K2, Ina and Hany Bany, Smokie rev., Altracent, Tina Turner rev, Ramayana, Suzie Quatro rev., Motorhead rev. a další. Nechyběly samozřejmě ani krásné mašiny, holky, výborné pivo i tradiční erotické show. Nutno také vzpomenout skvělou moderátorskou dvojici Dr. Bubna a Vláďu Štusáka či kaskadérskou show Pepy „Sršně“ Šilera.
Vše umocnilo příjemné prostředí Lužanského kempu, posazeného v krásném prostředí Českého ráje. Pořadatelům, stejně jako v posledních pěti letech přálo i počasí a tak návštěva více než 3500 příznivců motorek a přes 30 000 vypitých piv jen potvrzuje úspěch této akce, na jejíž další ročník se těšíme již teď.

Informace o redaktorovi

Zdeněk Kindl - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):


TOPlist