kawasaki_good_times_tour2




Moto Guzzi pořádá výlety po Evropě

Italská klasika z Mandella del Lario spustila letos program nazvaný Moto Guzzi Experience, což je série továrnou kompletně zajišťovaných výletů na půjčených motocyklech všech prodávaných řad, tedy včetně nové V85 TT. Různé destinace, různá časová náročnost a samozřejmě také různé ceny.

Abychom byli přesní, program Moto Guzzi Experience vznikl již před dvěma lety, ale bylo to spíš jen takové oťukávání a zjišťování. Od letošního roku jde o velký projekt, jenž čítá sedmnáct čtyř- nebo osmidenních výletů, během nichž o vás bude kompletně postaráno. Nemáte čas nebo chuť plánovat dovolenou na motorce, nebo ani vhodnou motorku nemáte? Vyberte, zaplaťte a dostavte se na místo určení s helmou, zbytek řeší Moto Guzzi.

Formát výletů je all inclusive. Ubytování, jídlo, benzín, různé silniční poplatky, pronájem motocyklů, to vše máte v ceně. Pokud si nevyberete čistě program V85 TT, máte ve flotile na výběr ze všech prodávaných modelových řad: hbitou V7 III, autentickou V9, rebelskou Audace, luxusní cruiser Eldorado, cesťák California Touring a krutopřísný bagger MGX-21. Plus tedy tu V85 TT. Sami si platíte akorát tak večer panáky nebo cigára. Jo a letenku nebo jiný způsob dopravy na výchozí místo, podle toho, jaký výlet si vyberete.

Moto Guzzi Experience startuje dvěma prodlouženými víkendy na Sardinii po sobě a tady to je čistě program na V85 TT, budou i šotolinky. Květen je ve znamení Trentina, tedy alpské polítání, tam je na výběr čtyřdenní a osmidenní varianta a také varianta pouze na V85 TT. V červnu se drandí pro změnu po Toskánsku, opět čtyři nebo osm dní a program V85 TT, v červenci se můžete podívat na krátký nebo dlouhý výlet po jihu Francie.

Poslední červencový týden patří dlouhému výletu nazvanému Grand Tour of Italy, kdy projedete tuto zemi od Mandella až do sicilské Catanie. Tam motocykly zůstanou, proběhnou dlouhý a krátký výlet po Sicílii a v půlce srpna se druhým turnusem Grand Tour of Italy vrátí zpět do Mandella. Tady se uskuteční opět krátký a dlouhý výlet severem Itálie v první půlce září a celou Moto Guzzi Experience uzavřou obě varianty výletů na Sardinii, tentokráte již se zastoupením všech motocyklů, nejen V85 TT.

Když se řekne A, musí se říci i B, a tím jsou ceny. Ty se samozřejmě liší podle toho, jakou destinaci zvolíte, ale dá se říci, že čtyřdenní výlety jsou za cca 1200-1300 eur a osmidenní za 2300-2500. V přepočtu to vychází na nějakých 34 až 65 tisíc korun plus doprava. Ušetřit můžete, pokud se programu Moto Guzzi Experience zúčastníte na vlastním motocyklu této značky. Bližší podrobnosti k cenám i programům jednotlivých výletů najdete tady.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 6 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Tom81 přispěl 0.5 Kč
alterego přispěl 0.5 Kč
spike-cz přispěl 0.5 Kč
atv1 přispěl 0.5 Kč
Miki_brno přispěl 0.5 Kč
Petr7474 přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist