kawasaki_good_times_tour2




Mikulášský závod cross country

Připravili jsme pro Vás poslední závod letošní sezóny, který se pojede 6. prosince 2008 v pískovně u Strakonic.

Kromě motorek a čtyřkolek vezměte s sebou své manželky a přítelkyně, po skončení závodu a vyhlášení výsledků bude zábava pokračovat večerním rautem s hudebním doprovodem na hotelu *** Atawa v Rabí. Budeme promítat fotky a videosestřihy z předchozích akcí, tančit, jíst, . .
V ceně startovného je večerní raut a hudební produkce (Váš doprovod si může koupit samostatnou vstupenku jen na večerní program za 150 Kč). Připravili jsme pro Vás ubytování na pokojích za speciální cenu 250 Kč nebo ve vlastním spacáku v salónku za 100 Kč. Pro ubytované je na hotelu k dispozici krytý bazén. Ubytovat se za tuto cenu můžete i den před závodem. Ubytování na pokojích doporučujeme rezervovat předem na tel. čísle 731 446 055. Více informací o hotelu najdete na www.hotelatawa.cz.

Pro závod je připravena přírodní trať v pískovně u Strakonic. Pískovna se nachází za Strakonicemi, směr Pracejovice, Drachkov. Příjezd na trať bude vyznačen.
Závod je vypsán pro motorky i čtyřkolky, pro obě třídy jsou vypsány kategorie Hobby a Profi. Volbu, v jaké kategorii chcete startovat, ponecháváme na Vašem zvážení. Závody pro jednotlivé kategorie budou odlišeny náročností tratě a délkou závodu.
Přihláškové formuláře a podrobnější informace k závodu (harmonogram závodů, podmínky pro start, kontakt na hotel, apod.) najdete na www.atvmoto.cz nebo Vám je poskytne Steve Hošek na čísle 731 446 088. Přihláškové formuláře jsou zvlášť pro motorky a čtyřkolky. Jezdci na motorkách musí v přihlášce vyplnit startovní číslo, pod kterým budou závodit. Toto číslo musí být viditelně umístěno na přední masce a bocích motorky. Jezdcům na čtyřkolkách bude přidělena vesta se startovním číslem pořadateli při registraci na místě.

Uzávěrka přihlášek je 4. prosince ve 24:00

Těšíme se na setkání.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist