kawasaki_good_times_tour2




Kymco otvírá novou prodejnu v Praze a nabízí bonus k novému skútru

Společnost Auto-Moto Riegger vás zve na slavnostní otevření nově zrekonstruované prodejny skútrů Kymco, čtyřkolových skútrů Quadro a motocyklů FB Mondial na pražský Prosek. V sobotu 18. února si tam můžete nejen prohlédnout téměř celou modelovou řadu značek Kymco a Quadro, ale také získat při nákupu některého z modelů zajímavé zvýhodnění!

Kapitoly článku

Ve dvakrát větším prodejním prostoru najdete kromě zmíněných motocyklů a skútrů také příslušenství značek Speeds, Shad, Abus a dalších. Zatímco skútry Kymco a Quadro se na našem trhu prodávají již delší dobu, značka FB Mondial na něj přichází s modelem Hipster 125 právě začátkem letošní sezóny. Ten na prodejně zatím neuvidíte, naopak zde naleznete novinku letošní roku Kymco X-Town 125i, nechybí ale ani oblíbené skútry Downtown 125i, Xciting 400i nebo Agility City+ 125.

Na skútry v hodnotě 100tis. Kč a více je připravený bonus v podobě kompletní výbavy, která čítá: přilbu, rukavice, bundu, kalhoty a zámek. Na ostatní potom dealer Auto-Moto Riegger nabízí přilbu+rukavice nebo nosič+kufr jako bonus k novému stroji.

Nenechte si ujít tuto šanci a přijďte se podívat! Pro prvních 20 nejrychlejších jsou připravené zajímavé dárky a pro všechny bez vyjímky i malé občerstvení. Prodejnu Kymco Praha najdete na adrese Litoměřická 575/4, 19000 Praha, a slavnostní otevření proběhne v sobotu 18. února od 9 do 14 hodin.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • Auto-Moto Riegger

    prodej náhradních dílů na motocykly Kymco, Quadro, F.B Mondial, Jawa, Pionýr, Korado, Babetta, Simson, prodej náhradních dílů na osobní automobily i motocykly, prodej sportovních vzduchových filtrů K&N pro automobily i motocykly a další příslušenství pro motockly i automobily prodej a servis moto...



TOPlist