KEEP RESPECT tento víkend

7. ročník setkání všech, pro které se motocykl stal součástí života, láskou i osudem.

Nezadržitelně se nám blíží 7. ročník kladrubského Keep Respectu, který proběhne již tento víkend v areálu rehabilitačního ústavu Kladruby.
Vy, kteří jezdíte pravidelně, už víte, co Vás čeká, protože program je každoročně hodně podobný, mění se většinou jen různé atrakce a kapely. Po příjezdu ze spanilky zahraje Deep Purple South Bohemia Revival staré pecky nejen od "párplů" ale i jiných rockových legend. Hlavním hostem měli být The Prostitutes, ale v polovině června museli zrušit svá vystoupení, protože jejich baskytarista přišel o sluch. Určitě potěšíme příznivce skupiny Tichá Dohoda, protože odpoledne vystoupí zpěvačka této české kytarové legendy Blanka Šrůmová. No a na závěr večera si pánové vemte na převlečení svou kostkovanou sukni, protože si zakřepčíme na keltsko-irsko-skotskou muziku v podání kapely Dick O'Brass.
I letos přijedou naši kamarádi z motoškoly Míry Lisého. Po roční pauze se můžete znovu těšit na stuntrider motoshow, o kterou se tentokrát postará "sporťák" Mirek Frey a jeho gang. Jako každý rok budou členové záchranky předvádět ukázky poskytování první pomoci zraněnému motorkáři. Kluci z Motoklubu vozíčkářů představí svoje čtyřkolky a poradí zájemcům o koupi s výběrem "quadu".
Cestovní agentura specializující se na zájezdy pro handicapované prozměnu poradí kam na dovolenou. Jedním z hlavních partnerů je i letos centrum odškodnění obětí dopravních nehod Votum a.s., jehož pracovníci budou celý den k dispozici všem zájemcům o informace a rady v tomto směru. Loňský maskot Matěj Čechák nám se svým kamarádem předvede ukázku dost netradičního sportu pro vozíčkáře a sice boxu.
V akci uvidíte i asistenční a vodící psy. Graffiti show letos nahradí airbrush a bodypainting, takže si můžete nechat něco nastříkat na přilbu, nádrž svého miláčka, nebo nechat k obrazu svému zmalovat svoji drahou polovičku. Budete mít možnost si zabubnovat, zahrát si už loni slibovaný petangue, nebo se přihlásit do soutěže ve slalomu.
Stánky s občerstvením se otevřou v 10 dopoledne, na "spanilku" vyrazíme v pravé poledne, hlavní program, kapely, soutěže a exhibice proběhnou cca mezi 14 a 19 hodinou. Pro ty, co vydrží do večera je po setmění připravena tradiční ohnivá show. Konec akce je s ohledem na noční klid v rehabiliťáku před půlnocí. Takže se těšíme na všechny známé tváře a kamarády, kteří do Kladrub přijíždí pravidelně, ale i na vás nováčky, kteří se k nám chystáte poprvé.
Vstupné je dobrovolné, předem Vám všem děkujeme za jakýkoli příspěvěk dle vlastního uvážení a děkujeme Vám i za to, že respektujete Keep Respect jako bezalkoholovou akci. Užívejte si fajn sezonu bez škrábanců a jezděte s respektem - jak říká náš kamarád Losan "kolama dolů".

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):


TOPlist